دستورات رییس جمهور برای توسعه صنعت چرم تبریز

تبریز- ایرنا- رییس جمهور صنعت چرم را صنعتی ارزآور و اشتغال‌زا عنوان کرد و گفت: تامین نیازهای توسعه صنعت چرم در آذربایجان شرقی ضروری است و مسوولان باید اقدامات لازم را در اولویت کاری خود قرار دهند.

به گزارش ایرنا، آیت الله سید ابراهیم رییسی روز پنج شنبه در بازدید از چرمشهر تبریز افزود: دستگاه‌های مسئول باید نسبت به تامین سرمایه در گردش، ساخت شهرک صنعتی جدید، نوسازی ماشین آلات و تجهیزات این صنعت اقدام کنند.

وی همچنین بر توجه ویژه به مسائل زیست محیطی تاکید کرد و گفت: حفظ سلامت مردم در کنار توسعه صنایع مساله بسیار مهمی است که باید توجه شود.

آیت الله رییسی همچنین در گفت و گوی صمیمی با کارگران چرمشهر تبریز اظهار کرد: جایی که شما در آن کار می کنید سنگر است باید تلاش کنید و گام مهمی بردارید تا ظرفیت تولید چرم در تبریز را افزایش دهید.

چرمشهر تبریز نیازمند توجه ویژه دولت

مدیرعامل یکی از شرکت های چرم شهر و نایب رییس اتاق بازرگانی تبریز با اشاره به اینکه صنعت کفش و چرم تبریز قدمتی ۱۰۰ ساله دارد، گفت: چرمشهر تبریز نیازمند توجه ویژه دولت سیزدهم است.

مسعود بنابیان روز پنج شنبه در حاشیه بازدید رییس جمهور از چرمشهر تبریز به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در این بازدید آیت الله رییسی از نزدیک در جریان فعالیت ها و مشکلات واحدهای مستقر در این شهرک قرار گرفته و دستورات لازم برای احیای واحدهای راکد و نیمه راکد و تامین اعتبار برای نوسازی و بازسازی تجهیزات و تصفیه خانه چرمشهر تبریز را صادر کردند.

وی با اشاره به اینکه ۲۷۰ واحد تولیدی در این شهرک فعال هستند، گفت: ۷۰ درصد چرم کشور در این شهرک تولید می شود و سهم بالایی در صادرات به کشورهای جهان را دارد.

به گزارش ایرنا، آیت الله سیدابراهیم رییسی در قالب پنجمین سفر از دور دوم سفرهای استانی به آذربایجان شرقی سفر کرده است و برای این سفر ۲۲۰هزار میلیارد تومان اعتبار و تسهیلات برای استان پیش بینی شده است.

از مجموع اعتبارات ۱۹ هزار و ۳۷۳ میلیارد تومانی سفر اول رئیس جمهور به آذربایجان شرقی تاکنون هشت هزار میلیارد تومان اختصاص یافته و برخی از مگاپروژه های استان که در سال های گذشته متوقف شده بود با تزریق اعتبارات از محل منابع سفر استانی فعال شده و در حال پیشرفت است.

متوسط پیشرفت فیزیکی پروژه ها ۶۲ درصد است.

تعهد استان برای اجرای پروژه‌ها در سال اول تعداد ۲۷ پروژه بود که در این راستا برای ۱۲ پروژه تخصیص ۱۰۰ و بیشتر از ۱۰۰ درصدی محقق شده و عملیات ۱۵ پروژه نیز به اتمام رسیده است.

در سفر اول رئیس جمهور به آذربایجان شرقی ۱۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای واحدهای تولیدی و خدماتی در چهار بخش گردشگری، صنعت، کشاورزی و پارک علم و فناوری در نظر گرفته و مقرر شد طی ۲ سال پرداخت شود که ۶ هزار میلیارد تومان مربوط به سال اول به صورت کامل پرداخت شده است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha