«مسعود حسنلو» روز پنجشنبه در حاشیه نشست احداث و راهاندازی خانههای خلاق و نوآوری در استانداری همدان در گفت و گو با ایرنا افزود: طراحی های جدید در حوزه های سفال و فرش و دیگر حوزه های صنایع دستی باید پیوست فناورانه داشته باشد که بتوانیم از آن حمایت مالی مناسب داشته باشیم.
سرپرست ستاد توسعه فناوری های نرم و فرهنگی معاونت عملی فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری با اشاره به اینکه یکی از مزیت های اصلی کشور تولید محتوا در صنایع خلاق و فرهنگی کشور است، گفت: زیست بوم صنایع خلاق یکی از زیست بوم های نوظهور در کشور است که می توانیم در عرصه فرهنگی داشته باشیم که هدف آن تبدیل پیام فرهنگی به کسب و کارها در قالب زندگی مردم است تا در سبک زندگی آنها مورد استفاده قرار گیرد.
وی یادآور شد: این اتفاق توسط شرکت های خلاق کشور در سالهای اخیر در حال انجام شده است و با مجموعه های مختلف از جمله معاونت علمی و دیگر دستگاه ها توانسته ایم یک حمایت های حداقلی از شرکت های خلاق داشته باشیم.
حسنلو تصریح کرد: در یک لایحه راهبری، خانه های خلاق شکل گرفته اند که مجموعه ای از زنجیره ارزش شرکت ها و صنایع خاص را در حوزه های مختلف ذیل سند توسعه فناوری مثل انیمیشن، صنایع دستی، گردشگری و حوزه نرم افزار و بازی شکل می دهند.
وی با اشاره به اینکه اکو سیستم صنایع خلاق را خانه های خلاق تشکیل می دهد تاکید کرد: موتور محرک و کنشگر و تشکیل دهنده چرخ دنده خانه های خلاق در حوزه صنایع خلاق قرار دارند.
سرپرست ستاد توسعه فناوری های نرم و فرهنگی معاونت عملی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری ادامه داد: احیای رویکردهای فناورانه در همدان به واسطه زیرساخت های غنی فرهنگی و در سایر نقاطی که به واسطه تکنولوژی این زیرساخت ها در حال از بین رفتن است در دستور کار قرار دارد.
حسنلو تصریح کرد: در حوزه صنایع خلاق، توسعه مالی این زیست بوم در دستور کار قرار دارد و در حال تاسیس صندوق های ملی با سرمایه گذاری ۱۵۰ میلیارد تومانی هستیم که بتواند پشتوانه مالی برای صنایعی که در این حوزه فعالیت می کنند، باشد.
نظر شما