چشم انداز اقتصادی استان اصفهان، پیشروی در اقتصاد دانش‌بنیان است

اصفهان - ایرنا - استاندار اصفهان با اشاره به برنامه توسعه اقتصاد دانش‌بنیان اصفهان (۱۴۰۲ تا ۱۴۰۶) گفت: چشم انداز این برنامه این است که استان در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان پیشرو باشد و از این رو لازم است پیش‌نویس برنامه توسعه اقتصاد دانش‌بنیان بازنگری شده، مجدداً در جلسه ستاد دانش‌بنیان مورد بررسی قرار گیرد. 

به گزارش ایرنا، صبح امروز هجدهم خردادماه، قرارگاه اقتصاد دانش‌بنیان استان با حضور استاندار اصفهان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان و سایر اعضا برگزار شد.
در این نشست دکتر سیدرضا مرتضوی، استاندار اصفهان گفت: ضمن رعایت اسناد بالادستی باید برنامه‌ریزی جامعی برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان انجام شود تا ظرفیت‌های استان مورد غفلت قرار نگیرد.
دکتر مرتضوی خاطرنشان کرد: در این سند به حوزه هوا و فضا اشاره نشده بود که با توجه به جایگاه استان در این حوزه لازم است در سند اقتصاد دانش‌بنیان استان به آن نیز توجه شود.
استاندار اصفهان گفت: ضرورت وارد کردن شرکت‌های معتبر و توانمند استان به حوزه اقتصاد دانش‌بنیان باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد همچنین سهم اقتصاد دانش‌بنیان در صنایع و شرکت‌های معتبر استان نیز باید افزایش یابد.
دکتر مرتضوی اضافه کرد: اکنون برای صنایعی همچون پالایشگاه اصفهان نیز ضرورت حرکت به سمت اقتصاد دانش‌بنیان تعریف شده و نیاز است این شرکت‌ها به صورت ویژه به برنامه توسعه اقتصاد دانش‌بنیان نیز وارد شده و تکالیفی برای آنها تعیین شود.
وی تصریح کرد: باتوجه به شناختی که استان از نقاط قوت و توانمندی‌های خود دارد، ضمن رعایت اسناد بالادستی باید برنامه‌ریزی جامعی برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان انجام شود تا ظرفیت‌های استان مورد غفلت قرار نگیرد.
استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: برای تعیین آینده استان حتما باید توسعه اقتصاد دانش‌بنیان محور برنامه‌ها قرار بگیرد.
در نهایت مقرر شد تغییرات لازم در این برنامه ایجاد شده و در جلسه آتی قرارگاه اقتصاد دانش‌بنیان استان مجددا مورد بررسی قرار گیرد.
«فرایند اجرایی آیین‌نامه حمایت از تولید دانش‌بنیان و اشتغال آفرین در حوزه وزارت کشور» دومین مصوبه‌ای بود که در این قرارگاه مورد بررسی قرار گرفت.
استاندار اصفهان در این خصوص گفت: برای تقویت اقتصاد دانش‌بنیان باید بازاری از حوزه اقتصادی فعلی استان برای شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کنیم به نحوی که نیازهای بنگاه‌های اقتصادی شناسایی شده و در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار بگیرد.
دکتر مرتضوی اضافه کرد: به نظر می‌رسد دستگاه‌های اشاره شده در این مصوبه ظرفیت چندانی برای جذب شرکت‌های دانش‌بنیان نداشته و لازم است در چنین مصوبه‌ای حضور شرکت‌های صنعتی بزرگ همچون پالایشگاه و فولاد مبارکه نیز در نظر گرفته شود.
گفتنی است در این نشست اقدامات انجام شده در حوزه کشاورزی، آب و محیط زیست توسط سازمان جهاد کشاورزی و شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان نیز مورد بررسی قرار گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha