دانشگاه علوم پزشکی زنجان برای ارتقای شاخص‌های سلامت استان تلاش می‌کند

زنجان - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان گفت: ما به دنبال آمارسازی نیستیم و به صورت عملی برای ارتقای شاخص‌های سلامت استان تلاش می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن بختیاری روز سه شنبه در نشست مطالبه گری با رسانه‌های گروهی استان به موضوع شاخص های مختلف بهداشت و سلامت در استان اشاره کرد و افزود: این واحد دانشگاهی آمار واقعی را در این زمینه اعلام می‌کند و به دنبال آمارسازی نیست.

وی با بیان اینکه واقعی کردن آمارها خود حاشیه‌هایی به همراه دارد، اضافه کرد: این واحد دانشگاهی بر ارتقای شاخص‌های سلامت حرکت می‌کند تا به اهداف مورد نظر وزارتخانه دست یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه این دانشگاه در حد بضاعت خود برای خدمت رسانی به مردم تلاش می‌کند و کمبودها و نارضایتی‌ها را نادیده نمی گیرد، اظهار داشت: میانگین بیماران بستری شده در بیمارستان‌های استان طی یکسال گذشته ۱۰۱ هزار و ۲۴۴ نفر بوده است.

بختیاری میانگین تعداد کل مراجعان به بیمارستان های استان را در سال گذشته یک میلیون و ۱۷۱ هزار و ۱۸ نفر اعلام کرد و گفت: اگر گفته شود که همه مراجعه کنندگان از نوع دریافت خدمات ناراضی بودند، آمار چیز دیگری را نشان می دهد.

وی با تاکید بر اینکه شمار زیادی از افراد از بیمارستان‌های استان خدمات دریافت می‌کنند و درصدی هم ممکن است ناراضی باشند، اضافه کرد: خدمات بیمارستان ها به نحو مطلوب و کامل نیست ولی اگر گفته شود نارضایتی بالاست قدری بی انصافی می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان با اشاره به برخی گلایه ها از رفتار پرستاران در مراکز درمانی، ادامه داد: پرستاران به دلیل کمبود نیروی انسانی با فشار کاری بالا و خستگی‌های فراوان به بیماران خدمت رسانی می‌کنند و قبول داریم ممکن است گاهی اوقات با بیماری برخورد مناسبی نداشته باشند.

وی با بیان اینکه با ارجاع بیماران از بیمارستان ها به مطب‌ها مخالف هستیم، اظهار داشت: در این خصوص تذکرات لازم داده شده و در برخی موارد هم افراد خاطی از خدمت انفصال یا به هیأت تخلفات کارکنان دولت معرفی شده اند.

بختیاری با بیان اینکه سیستم‌های مختلفی بر فعالیت ها و خدمات بیمارستان ها نظارت می‌کنند، افزود: موضوع فعال شدن بخش جراحی های خاص در استان نیازمند به کارگیری نیروی متخصص لازم است که در زمان حاضر در کشور کمبود داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان در خصوص جذب کادر درمان نیز گفت: سهمیه به کارگیری کادر درمان در استان ۲۰۰ نفر بود که با پیگیری‌های انجام گرفته این تعداد به ۲ برابر و ۵۴۶ نفر افزایش یافت که از این تعداد قسمت بزرگی از آن به تعداد ۱۸۰ نفر پرستار هستند.

وی با بیان اینکه با تخلفاتی از قبیل زیر میزی مخالف هستیم، خاطرنشان کرد: نارضایتی در بین کادر درمان، وجود دارد و منکر این مساله نیستیم.

در ادامه این جلسه، محرم رمضانی نماینده پرستاران به مشکلاتی از قبیل تعرفه گذاری خدمات، شیفت‌های زیاد و همچنین ملاقات نداشتن با رئیس دانشگاه اشاره کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha