روح اله حقی منصوری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: پیش بینی میشود از هر هکتار هزار تا یکهزار و ۲۰۰ کیلو گرم محصول برداشت شود که عملیات برداشت توسط هشت دستگاه کمباین مخصوص در حال انجام است.
وی مقاوم بودن نسبت به سرما و آفات و کم توقع بودن نسب به آب و کود شیمیایی را از مزایای کشت کاملینا عنوان کرد و افزود: کاشت کاملینا طرحی مشترک بین جهاد کشاورزی و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) برای رعایت تناوب کشت در اراضی دیم می باشد که بازدهی خوبی نیز در شهرستان داشته است.
حقی منصوری همچنین با اشاره به ایجاد پنج کمیسیون خرید گندم در شهرستان بیان کرد: پنج هزار و ۸۵۰ تن گندم آبی و بیش از هفت هزار و ۱۰۰ تن گندم دیم نیز در اراضی زراعی شهرستان کشت شده است که پیش بینی می شود حدود ۳۵ تا ۴۰ هزارتن محصول از این سطح برداشت شود.
وی اضافه کرد: ۵۸۶ تن جو آبی، هفت هزار و ۵۵۰ هکتار جو دیم و ۷۷۰ هکتار نیز کلزا در سلسله کشت شده است که در خصوص کلزا رتبه نخست استان را با بیشترین سطح زیرکشت و بهترین عملکرد به خود اختصاص می دهد.
به گفته مدیر جهادکشاورزی سلسله برای برداشت گندم به حدود ۸۵ دستگاه کمباین نیاز است که ۳۳ دستگاه از این مجموع در شهرستان موجود است و مابقی کمباین های موردنیاز هم باید از طریق استان فراهم شوند.
بیش از ۴۰ هزار هکتار زمین کشاورزی آبی و دیم در شهرستان سلسله وجود دارد که هرساله به کشت محصولات مختلف اختصاص می یابد.
نظر شما