رسیدگی به امور خانواده شهدا و جانبازان با همه ظرفیت در اختیار انجام شود

رشت - ایرنا - استاندار کیلان گفت: همه دستگاه‌ها موظفند که با همه ظرفیت‌های در اختیار به امور مربوط به خانواده شهدا و جانبازان رسیدگی کنند.

به گزارش ایرنا، اسدالله عباسی روز پنجشنبه در جلسه شواری ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت گیلان در رشت اظهار کرد: در ماده ۲۹ قانون وظایف ما روشن است و باید با تمام توان به خانواده شهدا و ایثارگران توجه و رسیدگی کنیم چون شهدا و ایثارگران هیچگاه توقع شخصی و فردی نداشتند و در همه عرصه‌ها با همه وجود حضور فعال داشته و پای آرمانهای انقلاب ماندند.

وی افزود: برای توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیز باید قدردان همه کسانی باشیم که اعتقادات دینی و ارزش‌های الهی را به اثبات رساندند و ما با برطرف کردن مشکلات خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران حتی نمی‌توانیم ذره‌ای از خدمات آنان را جبران کنیم.

نماینده عالی دولت در گیلان بیان کرد: این امانت خدمت را شهدا به ما سپردند و ما مقابل آنان و خانواده‌های گرانقدرشان مسئول هستیم و برای خدمت‌رسانی نیز باید همانند شهدا عمل کنیم که هیچگاه توقع شخصی نداشتند.

استاندار گیلان به جایگاه این استان در انقلاب اعم از دوران قبل و پس از آن اشاره و خاطرنشان کرد: گیلان همیشه پرچمدار مبارزه با ظلم و استبداد بوده و در دوران دفاع مقدس هشت هزار شهید را نثار کرد و همواره مردم این خطه پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند.

عباسی ادامه داد: از سوی دیگر هیچگاه مردم حماسه هشت دی را فراموش نخواهند کرد که چگونه مردم گیلان یک روز زودتر به صحنه آمدند و ولایتمداری خود را ثابت کردند و اینک ما مسئولان نیز موظفیم که به مشکلات این مردم و خانواده شهدا و ایثارگران توجه ویژه داشته باشیم.

شهدا و ایثارگران فرهنگ ایثار را جلوه ای بی نظیر بخشیدند

رئیس مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه اظهار کرد: شهدا و ایثارگران گرانقدر مردان روزهای سخت بوده و هستند که فرهنگ ایثار و شهادت را برای ما به ارمغان آوردند و جلوه ای بینظیر بدان بخشیدند.

محمدرضا احمدی افزود: هم اینک جانبازان ما به خاطر مجروحیتی که دارند در رنج و مشقت هستند اما هرگز شکایت نمی‌کنند و دنبال مطالبات خود نیستند و به همین دلیل وظیفه ماست که تا حدی از مشکلات و دغدغه‌های آنان بکاهیم.

وی ادامه داد: آزادگان سلحشور نیز که در دوران اسارت مرارت‌های زیادی کشیدند، همچنان پای ارزشها و آرمانهای انقلاب هستند و همه مردم در هشت سال دفاع مقدس و نیز پس از جنگ تحمیلی همچنان پای کار بوده و هستند.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اگر ما مسئولان و مدیران فرهنگ ایثار و شهادت را سرلوحه کار خود قرار دهیم، بسیاری از مشکلات برطرف می‌شود.

وی ادامه داد: باید روحیه ایثار و شهادت را حفظ و تقویت کنیم و به مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران از قبیل مسکن و سایر موارد توجه بیشتری داشته باشیم.

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ضرورت مکتب ماست

همچنین نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه این جلسه اظهار کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یک ماموریت اداری و سازمانی نیست بلکه ضررورت مکتب ماست و باید این امر را جدی بگیریم.

رسول فرخی افزود: با وجود اینکه در برهه کنونی تا حدی با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه فاصله ایجاد شده باید بازخوانی وضعیت ایثار و شهادت انجام و راهکارهای مناسب ارائه شود تا این فاصله کاهش یابد و نسل جوان ما بیشتر با این فرهنگ مقدس آشنا شوند.

وی بیان کرد: از سوی دیگر با وجود اینکه تهاجمات فرهنگی دشمنان هر روز با رفتارها و شیوه‌های جدید بیشتر می شود ما نیز باید فرهنگ ایثار و شهادت را گسترش دهیم تا بتوانیم نقشه های شوم دشمنان را خنثی کرده و با راهکارهای جذاب و نوین جوانان بیشتری را با مقوله ایثار و شهادت آشنا سازیم.

در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت گیلان، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید کشور، برخی از نمایندگان مردم شهرهای گیلان در مجلس شورای اسلامی، مسئولان بنیاد شهید گیلان و برخی از مسئولان این استان حضور داشتند.

در پایان این جلسه نیز از مستند شهدای خاص گیلان با عنوان "حوض خواص" که مربوط به زندگی شهدای گرانقدر محمود قلی‌پور، تقی سرپناه، بهرام گل‌آور و ابوالحسن کریمی است، توسط نماینده رئیس جمهور و استاندار گیلان رونمایی شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha