به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، معرفی طرحهای برتر محرومیتزدایی و انعقاد تفاهمنامهای برای ایجاد پلتفرم اینترنت اشیا برای مدیریت آبیاری، برنامه پایانی اولین نمایشگاه آبادیران بود؛ نمایشگاهی که نقطه آغاز و گام نخست حرکتی عظیم برای آبادانی و محرومیتزدایی از مناطق کمتر برخوردار کشور با بهرهگیری از توانمندیهای شرکتهای دانشبنیان در قالب برنامه ملی آبادیران شناخته شد.
در مراسم اختتامیه نمایشگاه پس از ارایه گزارشی از رویدادها و دستاوردهای نمایشگاه توسط مهندس شکری، دبیر نمایشگاه و تقدیر رضا اسدی فرد، رییس نمایشگاه از مشارکت نهادهای حمایتی، شرکت های دانش بنیان و همکاران اجرایی، ایزدخواه، نماینده مردم تهران در خانه ملت، زاهدی، مدیرعامل هلدینگ دانش بنیان دانشمند و وحید خاوئی، مدیرعامل بنیاد علوی در مراسمی نمادین یک دستگاه از ۴۰ دستگاه تبلت ویژه نابینایان تولیدی شرکت پکتوس به صورت نمادین به رییس نهاد کتابخانههای عمومی کشور به عنوان دستگاه سفارش دهنده این دستگاه تحویل شد.
بخش عمده هزینههای این تبلتها که قرار است برای استفاده نابینایان در کتابخانههای عمومی کشور استفاده شوند از طریق سامانه تامین مالی جمعی برنامه ملی آبادیران تامین شده است.
همچنین تفاهمنامههای سهجانبه بین بنیاد علوی، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و یک موسسه زیر نظر بنیاد مستضعفان منعقد شد. هدف از انعقاد این تفاهمنامه انجام بخشی از ماموریت موسسه تحقیق و توسعه جهت تسهیلگری پیشرفت منطقهای و توانمندسازی پایدار در مناطق هدف بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی عنوان شده است.
بهرهگیری از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان و خلاق برای رفع چالشها و با استفاده از فرصتهایی که راهکارهای فناورانه، نوآورانه و خلاقانه، از محورهای این تفاهمنامه سه جانبه است.
در پایان این مراسم از سه شرکت دانشبنیان ارایه دهنده طرحهای برتر در زمینه محرومیتزدایی، پنج شرکت دانش بنیان فعال و سه غرفه برتر با بیشترین تفاهمنامه و قرارداد امضا شده به عنوان برترین معرفی و تقدیر شدند.
شرکتهای برتر
- شرکت دانشبنیان در حوزه مسکن و زیرساختهای توسعه روستایی برای طراحی و ساخت واحد شیرین سازی آب چاه ژرف شماره ۳ سیستان و بلوچستان با حداقل پساب
- شرکت دانشبنیان در حوزه کشاورزی برای ایجاد مجتمعهای مردمی برای تولید جلبک اسپیرولینا
- شرکت دانشبنیان در حوزه کشاورزی برای تولید بستر کشت مواد آلی با نام تجاری تکنوپیت
شرکتهای تقدیرشده
- در حوزه مسکن و زیرساختهای توسعه؛ یک شرکت فناور برای طراحی خانههای پیشساخته بتنی
- در حوزه کشاورزی؛ یک شرکت فناور برای دو رگگیری از دام محلی و افزایش تولید شیر و گوشت
- در حوزه سلامت؛ یک شرکت فناور برای تولید داروی دانش بنیان Leish G۱ به عنوان اولین داروی بومی طبیعی درمان سالک جلدی
- در حوزه کشاورزی؛ یک شرکت فناور برای پیادهسازی نرمافزار هوشمند آبیاری بهینه در کشاورزی بدون هیچ سختافزار و حسگر محیطی
- در حوزه آبزیپروری؛ یک شرکت برای ارائه محصولی جایگزین سویا در جیزه غذایی آبزیان
نظر شما