احمد محمدیزاده روز شنبه در حاشیه آئین تجلیل از جهادگران استان بوشهر به مناسبت ۲۷ خرداد سالروز تاسیس مجموعه جهاد سازندگی به فرمان امام راحل(ره) در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: هرچند امروز جهاد سازندگی جای خود را به جهاد کشاورزی داده اما برای رسیدن به استقلال و امنیت غذایی در این بخش باید با روحیه جهادی تلاش کرد.
وی افزود: در همین ارتباط با هدف حفظ ذخایر آبزیان دریایی گامهای مهمی در بخش پرورش ماهی در قفس در استان بوشهر انجام شده است.
محمدیزاده ادامه داد: تا پیش از استقرار دولت سیزدهم تنها سه هزار و ۵۰۰ تن ظرفیت پرورش ماهی در قفس در استان بوشهر ایجاد شده بود که با نگاه مثبت دولت سیزدهم به بخش آبزیپروری این ظرفیت امروز به ۱۷ هزار تن افزایش یافته است.
وی عنوان کرد: افزون براین با توسعه و تقویت زیرساختها استان بوشهر با توجه به قابلیتها و زنجیره ارزش ایجاد شده در این بخش امروز ۶۳ درصد تولید میگوی پرورشی کشور در این استان انجام میشود.
استاندار بوشهر تامین ۱۵ درصد خرمای کشور در این استان و صادرات این محصول و همچنین تولید ۷۰۰ هزار تن محصول گوجه فرنگی خارج از فصل را از جمله دیگر قابلیتهای استان بوشهر در بخش غذایی عنوان کرد.
به گفته محمدیزاده کشورهایی که از استقلال و امنیت غذایی برخوردار است به هیچ عنوان تحت تاثیر و سلطه بیگانگان قرار نمیگیرد و هر جا با قدرتنمایی ابرقدرتها روبرو میشویم؛ یکی از دلایل این امر وابستگی غذایی آن کشورها است.
وی عنوان کرد: مهمترین فرمان امام راحل پس از تشکیل دو نهاد انقلابی سپاه و بسیج با هدف دفاع از انقلاب در عرصههای امنیتی، دفاعی و فرهنگی صدور فرمان تاریخی جهاد سازندگی بود.
استاندار بوشهر گفت: مجموعه جهاد سازندگی با رویکرد عمران و آبادانی به خصوص در روستاها و تامین امنیت غذایی کشور تاسیس شد و امروز نیز این مجموعه با روحیه جهادی توانسته گامهای مهمی در حوزه کشاورزی، دامداری و آبادانی روستاها بردارد و به نوعی باز هم در مقابل تحریمهای ظالمانه دشمن این سنگرسازان بی سنگر مردانه ایستادهاند.
محمدیزاده یادآور شد: مجموعه جهاد سازندگی استان بوشهر ۱۱ هزار و ۷۲۰ نوبت اعزام به جبههای حق علیه باطل داشت و ثمره این اعزامها ۵۶ شهید، ۵۵۰ جانباز و ۱۲ آزاده است.
در این آئین از جهادگران و خانواده شهدای جهادگر و سنگرسازان بی سنگر استان بوشهر تجلیل شد.
نظر شما