به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، جمشید اسلامیان روز شنبه به مناسبت هفته جهاد کشاورزی افزود: این طرح در هر چهار دهستان خنافره، بوزی، حسینی و دارخوین انجام میشود و نخلهای با سن بالا و بیسر، حذف و توسط پاجوشهای تجاری و بومی منطقه جایگزین میشوند.
وی ادامه داد: توسعه نخیلات در شهرستانی مانند شادگان در ارزآوری و رونق اقتصادی کشور و توسعه پایدار روستایی نقش بسزایی دارد.
اسلامیان بیان کرد: از اواخر فروردین ماه تاکنون بیش از ۷۰ هزار تن محصولات زراعی پاییزه تولید و بیش از۵۰ هزار تن گندم از گندمکاران شادگانی به صورت تضمینی خریداری شده است.
وی افزود: بیش از ۱۲۰ هزار تن محصولات باغی که معمولا خرما است در سال زراعی گذشته در شهرستان تولید و ۶۵ هزار تن خرما از نخلداران خریداری شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شادگان همچنین از لایروبی و احیای حدود ۱۰۵ کیلومتر از انهار شهرستان با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال خبر داد و گفت: ۱۱۰ نفر به شعب کشاورزی تجارت و رفاه برای دریافت تسهیلات به ارزش ۲۲ میلیارد ریال از اعتبارات خشکسالی سال ۹۹ معرفی و ۲۰ پرونده برای دریافت تسهیلات مشاغل خانگی به ارزش ۲ میلیارد ریال معرفی و تایید شد.
وی افزود: تسهیلات نقدینگی کارگاههای بسته بندی خرما برای نخستین بار با سود هشت درصد به تعداد ۹ نفر به اعتبار ۲۶۵ میلیارد ریال پرداخت شد.
شهرستان شادگان در جنوب خوزستان دارای ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار اصله نخل، یکی از مراکز عمده تولید انواع خرما است. استعمران، گنطار، بریم، برحی و اشگر از انواع خرمای تولیدی در شادگان است.
استان خوزستان جزو سه استان نخست در تولید خرمای کشور است و بیشترین سهم تولید خرمای استعمران را به خود اختصاص داده است که ارزش صادراتی بالایی دارد.
شهرستان شادگان در جنوب خوزستان در انتهای حوضه رودخانه مارون- جراحی قرار دارند.
نظر شما