به گزارش ایرنا، سفر بهمن ماه سال گذشته حجتالسلام رئیسی به استان بوشهر در قالب سومین سفر دور دوم استان های دولت سیزدهم آن چنان پربار بوده که اکنون با رسانهای شدن میزان اعتبارات در نظر گرفته برای توسعه این استان، مشخص می شود که دیپلماسی مدیران استان بوشهر پیش از این سفر چقدر کارساز بوده است.
مدیریت ارشد استان بوشهر در کنار رئیس سازمان برنامه و بودجه استان و مدیران دستگاههای اجرایی با رفت و آمدهای ممتدد به تهران و نشست های مختلف با وزرا و معاون اول و اجرایی رئیس جمهوری، بسته ای از ظرفیت ها، عقبماندگی ها و پیشنهادات متناسب با ردیف های مختلف بودجه عمومی کشور در سرفصلهای گوناگون ارائه و به شکل دقیق از آن دفاع کردند.
حاصل این جهاد بودجه ای، امروز در کلام رئیس سازمان برنامه و بودجه استان بوشهر در نشست با تشکلهای دانشجویی این استان وارد حوزه اطلاع رسانی شد تا نشان دهد که تا چه میزان سفرهای دولت به استان ها می تواند مفید واقع شود.
به گفته محسن پاپری زارعی مهمترین رهآورد دومین سفر هیات دولت به این استان تصویب ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار به شکل نقد است که در استان بوشهر این رقم اعتبار نسبت به گذشته بی نظیر است؛ رقمی که نسبت به استانهای خراسان جنوبی و یزد که درمجموع ۶ هزار میلیارد تومان است افزایش قابل توجهی نشان میدهد.
وی اظهار کرد: به غیر از مصوبات سفر، ۷۵۰ هزار میلیارد تومان نیز از جمله تفاهمنامه و تسهیلاتی است که در کنار اعتبارات عمرانی برای استان بوشهر مصوب شده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان بوشهر افزود: از این شمار یک هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی، ۲هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبارات ارزش افزوده و ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبارات ملی متمرکز است که وارد این استان شده است.
وی گفت: با توجه به اعتباراتی که به استان وارد شده امروز تمام پروژههای راکد و غیر فعال استان فعال شده و از شمال به جنوب استان به یک کارگاه عمرانی فعال تبدیل شده است.
پاپری زارعی یادآور شد: با وجود اینکه استان بوشهر عنوان ۶.۵ درصد تولید ناخالص داخلی، ۷۴ درصد گاز و ۶۳ درصد میگوی پرورشی کشور را یدک میکشد و از بزرگترین بندر صیادی، اسکله صادرات مواد پتروشیمی و ۹۶۵ کیلومتر مرز با خلیج فارس را دارا است اما همچنان درگیر برخی عقب ماندگیها است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان بوشهر افزود: با وجود همه گامهای برداشته شده اما هنوز ورودی استان بوشهر جاده ۲ طرفهای است که با کوچکترین تصادفی ورودی و خروجی استان متوقف میشود و هنوز در بخش تامین آب آشامیدنی و بحث درمان مشکلاتی وجود دارد که باید برطرف شود.
وی تاکید کرد: از زمان استقرار دولت جدید هدف گذاریهایی انجام گرفته که تلاش شده این مشکلات برطرف شود.
پاپری زارعی با اشاره به تهیه اسناد بالادستی گفت: در حوزه برنامهریزی تمام اسناد بالادستی، سند توسعه دانش بنیان و سند آمایش سرزمین، سند اقتصاد دریامحور و نرم افزار پایش پروژه های عمرانی طراحی شده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان بوشهر افزود: شرایط اسناد بالادستی برای اجرای هرگونه رویداد اقتصادی و عمرانی برای استان فراهم است و در سالجاری هیج اتفاقی در حوزه اقتصادی و عمرانی نخواهد افتاد مگر اینکه منطبق با سند آمایش سرزمینی باشد.
تشکیل خانه گفتوگو در استان بوشهر
رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر گفت: برای تقویت ارتباط بین دانشجو، جامعه و دانشگاه تلاش میشود خانه گفت وگو در استان تشکیل شود.
علی احمدیزاده با اشاره به دیدار رهبر معظم انقلاب و در خصوص تاکید ایشان بر بازسازی انقلابی ساختارهای فرهنگی اظهار کرد: دانشگاهها میتوانند نقش اول را در زمینه بازسازی انقلابی ساختارهای فرهنگی ایفا کنند و در این زمینه باید به دانشگاهها در حوزه فرهنگی نقش داده شود.
وی ادامه داد: امروز گرد و خاکی بر حوزه فرهنگی ایجاد شده که شایسته مجموعه دانشگاهها نیست.
احمدیزاده گفت: از روزی که این نظام تشکیل و انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، همواره دانشگاه و دانشجو بعنوان مهمترین رکن جامعه و انقلاب به شمار میآیند.
رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر گفت: رهبر معظم انقلاب در این مدت بیش از ۲۵۴ دیدار با مجموعه دانشگاهی داشته و این بیانگر نقش دانشگاه ها است.
وی با اشاره به فعال بودن کمیسیون دانشجویی در استان بوشهر گفت: احداث پل هوایی دانشکده فنی وحرفه ای استان بوشهر و حل بخشی از مشکلات خوابگاه دانشجویی بخشی از کارکرد مهم کمیسیون دانشجویی استان بوشهر است.
احمدیزاده این نشست را سرآغاز و فصلی نو بین دانشجویان استان بوشهر با جامعه عنوان کرد.
نظر شما