به گزارش خبرنگار ایرنا، اسماعیل زارعی کوشا روز شنبه در جلسه شورای اشتغال شهرستان قروه اظهار کرد: این طرح در دسترس بودن درمانگاه برای افراد تحت پوشش تامین اجتماعی را فراهم می کند؛ موضوعی که به همه مردم ارتباط دارد.
وی یادآور شد: برای احداث این درمانگاه، تامین اعتبار شده و با این حال اتلاف وقت صورت گرفته که باید بلافاصله تعیین تکلیف و عملیات اجرایی آن آغاز شود.
استاندار کردستان با بیان اینکه این طرح از ضرورت های شهرستان است که باید به سرعت انجام گیرد، افزود: پاسخگوی اول مصوبات این شورا، فرماندار و مجموعه استانداری در معاونت عمرانی و اقتصادی هستند.
زارعی کوشا بر لزوم پیگیری جدی و ارائه گزارش هفتگی اشتغال و پرداخت تسهیلات تاکید کرد و ادامه داد: ارزیابی دستگاهی و بانکی در زمینه پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶ کردستان انجام می گیرد.
وی اضافه کرد: نهصت ملی مسکن در قروه از سال ۹۸ با ثبت نام ۷۸۰ نفر آغاز و چهار سال به تعویق افتاد و با پیگیری و همراهی زمین مورد نیاز تامین و رضایت حاصل شد.
تکمیل طرح های نیمه تمام اولویت امسال در قروه
نماینده قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی هم اظهار کرد: همدلی موجود بین مدیران و دستگاهها، رشد و توسعه استان را در پی داشته باشد.
پرویز اوسطی بر لزوم تلاش جدی تر دستگاه ها برای توسعه هر چه بیشتر استان و رفع عقب ماندگی ها تاکید کرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان هم گفت: پارسال اعتبارات مصوب قروه ۱۶۱ میلیارد تومان بود که ۱۱۸ میلیارد تومان تخصیص یافت و معادل ۷۳.۴ درصد محقق شد.
ارسلان ازهاری ادامه داد: تا پایان شهریور دستگاههای اجرایی نسبت به جذب اعتبار تخصصیص تلاش کند و بهانهای پذیرفتنی نیست.
وی با بیان اینکه بعد از ابلاغ بودجه توزیع شهرستانی آغاز می شود، افزود: ۴۳ طرح با ۲۴۰ میلیارد تومان در قروه بالای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی و ۳۳ طرح با ۷۰ درصد پیشرفت و ۱۰۸ میلیارد تومان اعتبار دارد و اولویت امسال تکمیل طرحهای نیمه تمام است.
ثبت هزار و ۱۳۹ شغل در سال جاری
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان هم تعهد اشتغال در سال گذشته استان را ۳۳ هزار و ۵۱۳ شغل اعلام کرد و گفت: در مقابل ۴۴ هزار و ۳۳۲ شغل با ۱۳۲ درصد تحقق ایجاد شد.
فرزاد پیشکاری ادامه داد: تعهد شغل ایجادی برای سال جاری ۲۱ هزار و ۵۹۹ مورد است که هزار و ۱۳۹ ثبت شده و پنج درصد تحقق یافته است.
وی یادآور شد: دستگاه های برتر در سال گذشته به لحاظ ثبت عملکرد رصد در سامانه به ترتیب بیشترین درصد، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و کمیته امداد بودند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان اضافه کرد: دستگاه های برتر در سال جاری به لحاظ ثبت عملکرد رصد در سامانه به ترتیب بیشترین تعداد مربوط به صنعت و معدن با ۵۰۹ نفر، جهاد کشاورزی ۱۶۹ نفر، کمیته امداد ۱۶۷ نفر بوده است.
پیشکاری افزود: شهرستان های برتر در سال گذشته به لحاظ ثبت عملکرد رصد در سامانه به ترتیب بیشترین درصد تحقق ثبت نسبت به تعهد، سقز، دیواندره و کامیاران بود.
وی یادآور شد: شهرستان های برتر در سال جاری به لحاظ ثبت عملکرد رصد در سامانه به ترتیب بیشترین درصد تحقق ثبت نسبت به تعهد هم دهگلان، سقز و کامیاران بوده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان تعداد نظارت بر اشتغال های ایجاد شده در سامانه رصد به صورت تلفنی را ۱۲ هزار و ۹۵۲ اعلام کرد و گفت: تماس های بی پاسخ هزار و ۸۴، نظارت تایید شده ۱۰ هزار و ۲۸۴ مورد، نیاز به بررسی هزار و ۵۸۷ و میزان تحقق ۸۱ درصد است.
پیشکاری به وضعیت نظارت حضوری بر اشتغال ایجادی نیز اشاره داشت و اضافه کرد: اشتغال بررسی شده میدانی سه هزار و ۴۶۸ مورد، تایید شده نهایی ۲ هزار و ۷۳۵ مورد و میزان تحقق هم ۷۸.۸ درصد است.
قروه در ۹۰ کیلومتری شرق سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.
نظر شما