معاون استاندار یزد: معتادان متجاهر، چهره شهر را نازیبا می‌کنند

یزد- ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد گفت: معتادان متجاهر، افراد بی‌سرپناه و طرد شده از سوی خانواده‌ها هستند که علاوه بر آسیب‌های اجتماعی، چهره شهرها را نیز نازیبا می‌کنند.

به گزارش یکشنبه اداره کل روابط عمومی استانداری یزد؛ علی اکبر عزیزی در جلسه هماهنگی راه اندازی مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ گفت: بنا به دستور استاندار محترم مبنی بر راه اندازی مرکز ماده ۱۶ در استان در هفته بهزیستی، جلسه هماهنگی راه اندازی این کمپ برگزار شد که مقرر گردید مرکز تی سی بهزیستی در جاده خضرآباد که قبلا به صورت کمپ ماده ۱۵ فعالیت داشته به مرکز ماده ۱۶ تبدیل شود.

وی تصریح کرد: این مرکز نیازمند یکسری مرمت و آماده سازی است که باید به طور جد از سوی بهزیستی پیگیری و اجرایی شود.

معاون استاندار یزد با بیان اینکه در این مرکز معتادان متجاهر نگه داری خواهند شد ابراز داشت: معتادان متجاهر معتادان بی سرپناه و طرد شده از سوی خانواده ها هستند که متاسفانه علاوه بر آسیب های اجتماعی چهره شهرها را نیز نازیبا می کنند.

عزیزی تصریح کرد: برخی از سرقت های خرد نیز توسط همین معتادان انجام می شود که امیدواریم با راه اندازی مرکز ماده ۱۶ شاهد کاهش آسیب های اجتماعی و زیباتر شدن چهره شهرها باشیم.

وی در پایان اظهار داشت: به فضل الهی و با تلاش مجموعه های متولی نظیر دبیرخانه شورای مبارزه با مواد مخدر، دانشگاه علوم پزشکی، شرکت همرس که در زمینه مرمت مرکز کمک کار خواهد بود و به ویژه بهزیستی که نقش اصلی را ایفا می کند در ۲۵ تیرماه شاهد افتتاح این مرکز خواهیم بود.

طبق قانون اگر فرد معتاد خودش را برای درمان معرفی کند دیگر مجرم نیست و کسی با او برخورد نمی کند که ساماندهی این معتادان ذیل ماده ۱۵ قانون مبارزه با مواد مخدر می گنجد.

مراکز ماده ۱۵ یا همان مراکز معتادان خود معرف یا تمایلی است که از سال های دور در بهزیستی فعال بوده و در حال فعالیت هستند؛ مراکز صیانت، مراکز پیشگیری، مراکز درمان سرپایی، مراکز اقامتی، مراکز کاهش آسیب DIC (مراکز گذری کاهش آسیب)، شلترها(سرپناه) و مراکز اقامتی شبانه از جمله مراکز بهزیستی برای کمک به ترک اعتیاد و کاهش آسیب آن به شمار می رود.

سال گذشته موضوع ساماندهی معتادان متجاهر که ذیل ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر هستند به میان آمد، معتادان مشمول این ماده، افرادی هستند که خودشان را به عنوان فرد معتادی که نیاز به درمان دارد معرفی نمی کنند و توسط مراجع ذی صلاح قانونی جمع آوری و به مراکز ترک اعتیاد ارجاع می شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha