حرکت به سمت سهام‌داری از برنامه‌های مهم صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر کشور است

اراک - ایرنا - مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر کشور گفت:توجه به اصل سرمایه‌گذاری بنیادی، خروج از بنگاه‌داری و حرکت به سمت سهام‌داری یکی از برنامه‌های مهم این صندوق است که دولت نیز بر آن تاکید دارد.

به گزارش ایرنا، « بیت‌اله برقراری» روز یکشنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مرکزی در اراک، افزود: بیمه‌های اجتماعی از اهیمت ویژه برخوردار است و هرچه در حوزه‌های اجتماعی کار شود، کارآمدی بیشتر و رضایتمندی بیشتر می‌شود.

وی بیان کرد: این صندوق تابعه وزارت تابعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و رسالت این صندوق بیمه کشاورزان و روستائیان و عشایر و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر است اما طبق قانون می‌توان مشاغلین فصلی، رانندگان و نظام مهندسی کشاورزی را بیمه کرد.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر کشور ادامه داد: در حوزه کشاورزی ۱۰ شغل زیرمجموعه وجود دارد که می‌توان بیمه کرد.

برقراری اظهار کرد: جامعه هدف این صندوق حدود ۳۰ میلیون نفر است و شرایط از سن قانون کار از ۱۸ سالگی تا ۵۰ سالگی بر اساس احکام دایمی مجلس شورای اسلامی است.

وی گفت: آمار دایم این صندوق ۱۰ میلیون نفر است و این صندوق مولود نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر کشور اضافه کرد: یکی از مولفه‌های تحقق عدالت اجتماعی، گسترش چتر بیمه‌ای است‌ و امامین انقلاب نگاه ویژه به قشر روستاییان و عشایر داشته و دارند.

برقراری یادآور شد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ۱۰ درصد سهام پالایشگاه شازند را یک هفته قبل از سال جدید به مبلغ ۲۸ هزار میلیارد تومان خریداری کرد و یک‌هزار میلیارد تومان هم در سنوات گذشته در این استان سرمایه‌گذاری کرد.

برقراری عنوان کرد: توجه به اصل برابری در این صندوق مورد توجه جدی است و سطوح این صندوق هشت‌گانه شده است.

وی گفت: ۵۵۰ هزار بیمه شده جدید در دولت سیزدهم جذب شده و در ۱۶ سال قبل از دولت، یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جذب این صندوق شده بودند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر کشور افزود: دولت سیزدهم اهتمام ویژه به این صندوق دارد.

برقراری بیان کرد: با هوشمندی، پاکدستی و کارآمدی می‌شود کارهای بزرگی انجام داد.

وی تصریح کرد: بودجه این صندوق یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود که به چهار هزار میلیارد تومان افزایش یافته کگو بیانگر رشد ۶۴ درصدی است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر کشور ادامه داد: تلاش است به مستمری‌بگیران این صندوق بیمه تکمیلی با کیفیت ارایه شود که تاکنون در سه استان برقرار شده و امید است استان مرکزی چهارمین استان باشد.

برقراری اظهار کرد: ۲۲ فقره وام بدون ضامن از طریق این صندوق در حال پرداخت به متقاضیان است و به سمت ارایه خدمات بیشتر است.

وی گفت: بر اساس سیاست‌های دولت مردمی اقدامات این صندوق روز به روز در حال افزایش است .

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر کشور افزود: این صندوق یکی از صندوق‌های پایدار کشور است و متناسب‌سازی همه دستورالعمل‌ها وظیفه پایداری صندوق را زیاد کرده است.

برقراری تاکید کرد: آگاه‌سازی اذهان عمومی و افراد تاثیرگذار در خصوص این صندوق امری ضروری است و هرچه اطلاعات بیشتر شود، جذب در صندوق بیشتر می‌شود.

وی گفت: استان مرکزی از نظر جذب بیمه در این صندوق از جایگاه خوبی برخوردار است و و رتبه ششم را دارد که امید است جایگاه آن به زودی ارتقا یابد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha