به گزارش روز دوشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از دانشگاه امیرکبیر، نشست هماندیشی جذب دانشجویان بینالمللی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر و پردیسهای خارج از مرکز با حضور رئیس و معاون بین الملل دانشگاه و قائممقام وزیر علوم در امور بینالملل و رئیس مرکز همکاریهای علمی بینالمللی برگزار شد.
در این مراسم حدادی اصل، قائممقام وزیر علوم در امور بینالملل و رئیس مرکز همکاریهای علمی بینالمللی، گفت: توجه به کیفیت آموزش زبان فارسی برای دانشجویان بینالمللی مورد تاکید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و توصیه میشود مراکز آموزش زبان، استانداردهای لازم را در آموزش زبان فارسی به دانشجویان خارجی مد نظر قرار دهند.
قائممقام وزیر در امور بینالملل و رئیس مرکز همکاریهای علمی بینالمللی اضافه کرد: در بحث ارتباط با کشورهای منطقه هیچ محدودیتی نداریم، اما باید طبق ضوابط عمل کنیم و در بحث جذب دانشجو نیز تنوع بیشتری داشته باشیم.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به قابلیتها و گسترش روزافزون زبان چینی، همچنین امکانات مناسب مرکز بینالمللی زبان دانشگاه صنعتی امیرکبیر پیشنهاد میشود آموزش زبان چینی نیز در دستور کار مسئولان این مرکز قرار گیرد. از سوی دیگر، با توجه به گسترش روزافزون روابط با روسیه امکانسنجی و بسترسازی آموزش زبان روسی و برگزاری آزمونهای این زبان نیز می تواند در دستور کار قرار گیرد.
احمد پورقاسم رئیس مرکز بینالمللی زبان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بازدید وحید حدادی اصل قائممقام وزیر علوم در امور بینالملل و رئیس مرکز همکاریهای علمی بینالمللی از این مرکز گفت: مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر جز معدود مراکز آزفا است که مجوز دائمی برای کل دانشگاههای کشور دارد. فعالیت اغلب مراکز آموزش زبان فارسی محدود به دانشگاه خودشان است یا اعتبار چند ساله دارند.
وی افزود: در مرکز بینالمللی زبان دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیش از هزار دانشجو در حال فراگیری زبان انگلیسی و فارسی هستند.
پورقاسم از تربیت ۵۰ استاد زبان فارسی توسط این مرکز خبر داد و گفت: این اساتید بنام و مطرح، هماکنون در مراکز مختلف علمی و آموزشی مشغول تدریس و آموزش زبان فارسی هستند.
رئیس مرکز بینالمللی زبان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به راهاندازی مرکز بینالمللی زبان در پردیس دانشگاهی بندرعباس دانشگاه صنعتی امیرکبیر که ظرفیت آموزش ۶۰ دانشجوی خارجی را در مقاطع مختلف دارد افزود: این مرکز به دانشجویان خارجی که در رشتههای مهندسی دریا تحصیل میکنند و عمدتا از کشورهای منطقه خلیج فارس هستند خدماتی ارائه میکند.
پورقاسم خاطر نشان کرد: همچنین مرکز بینالمللی زبان پردیس دانشگاهی ماهشهر نیز راهاندازی شده و از مهرماه آماده ارائه دورههای زبان فارسی و انگلیسی است. مرکز زبان پردیس بینالمللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در مهرماه سال جاری آماده بهرهبرداری خواهد بود.
وی به ظرفیت مرکز زبان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در تهران اشاره کرد و گفت: این مرکز با دارا بودن اساتید بسیار مجرب و ۱۳ کلاس مجهز به فناوریهای روز فراگیری زبان و دریافت مجوز دائمی آموزش زبان فارسی به دانشجویان بینالمللی از سوی وزارت علوم، به دانشجویان در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری خدمات آموزشی ارائه میکند.
پورقاسم به برگزاری دورههای با اهداف ویژه نیز اشاره کرد و گفت: یکی از ویژگیهای برجسته مرکز زبان دانشگاه صنعتی امیرکبیر آموزش دورههای با اهداف ویژه مثل آموزش نامهنگاری، مقالهنویسی که این امر مطلوب دانشجویان خارجی است.
سید حسن قدسی پور، رئیس دانشگاه، نیز ضمن تشکر از زحمات وتلاش های معاونت بینالملل این دانشگاه بر گسترش هرچه بیشتر مرکز زبان و تسهیل فرایند های جذب دانشجویان غیر ایرانی تاکید کرد.
بهروز آرزو، معاون بینالملل نیز در این بازدید، به توصیف امکانات و قابلیتهای پردیسهای خارج از مرکز دانشگاه صنعتی امیرکبیر پرداخته و از عزم جدی این دانشگاه برای جذب حداکثری دانشجویان غیرایرانی خبر داد.
در این نشست درخصوص جذب دانشجو از کشورهای حاشیه خلیج فارس، راهاندازی دورههای آموزشی زبان چینی و روسی، برگزاری آزمونهای زبان برای دانشگاههای سراسر کشور و راههای گسترش آموزش زبان فارسی بحث و تبادل نظر شد.
در این نشست وحید حدادی اصل قائممقام وزیرعلوم در امور بینالملل و رئیس مرکز همکاریهای علمی بینالمللی، سید حسن قدسیپور رئیس دانشگاه، بهروز آرزو معاون بینالملل و محمدرضا محدث مجتهدی مدیر امور دانشجویان بینالملل حضور داشتند.
نظر شما