فعالیت ۱۸ هزار کارگاه آموزشی فنی و حرفه‌ای در کشور

زنجان- ایرنا - مدیرکل دفتر ارزیابی و بازرسی عملکرد و رسیدگی به شکایات سازمان فنی و حرفه ای از فعالیت ۱۸ هزار کارگاه آموزشی فنی و حرفه‌ای در کشور خبر داد و گفت: طرح " نجم " در قالب نظارت جامع مهارت در سراسر کشور برای بررسی فعالیت این کارگاه‌ها اجرا می‌شود.

نظام چوبینه روز دوشنبه در گفت‌‎وگو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح نجم هم اکنون در قالب نظارت جامع مهارت در سراسر کشور در حال اجراست.

مدیرکل دفتر ارزیابی و بازرسی عملکرد و رسیدگی به شکایات سازمان فنی و حرفه ای با اشاره به فعالیت ۶۰۰ مرکز ثابت دولتی و مرکز آموزشی سازمان فنی و حرفه‌ای در کشور اظهار داشت: همچنین چهار هزار غرفه و کارگاه آموزشی و ۱۸ هزار آموزشگاه خصوصی در کشور فعال است که برخی از آنها بیش از ۴۰ سال است که به صورت تخصصی مهارت‎‌های مورد نیاز بازار کار و صنایع و صنوف را ارائه می‌دهند.

وی تصریح کرد: این سازمان حتی تیم‌های آموزشی دارد که در زندان‌ها، روستاها و پادگان‌ها خدمات آموزشی را ارائه می‌دهند که در راستای ارائه خدمات آموزشی بهتر طرح نجم تدوین شده و در حال اجراست.

مدیرکل دفتر ارزیابی و بازرسی عملکرد و رسیدگی به شکایات ادامه داد: استقرار نظام مولد ساز، ارتقاء و بهبود عملکرد مراکز آموزشی، افزایش اثربخشی و بهره‌وری فعالیت‌های آموزشی مراکز، مشارکت و فعال کردن ارکان اجرایی مراکز، کیفیت‌بخشی به آموزش‌های مهارتی سازمان، شناسایی ظرفیت‌ها و قابلیت‌ها، بهبود مدیریت منابع پشتیبانی، ارزیابی کلی وضعیت موجود و شناسایی چالش‌ها، مشکلات مراکز، شناسایی تجهیزات و فضاهای مازاد مراکز از اهداف اجرای طرح نجم است.

چوبینه افزود: در این طرح وضعیت کارگاه‌های آموزشی و سنجش عملی مهارت و صلاحیت حرفه‌ای، ابزارها و تجهیزات مازاد در کارگاه‌ها و … مورد ارزیابی قرار می گیرد و بر اساس نتایج احصاء شده، مولدسازی مراکز آموزشی آغاز می‌شود.

مدیرکل دفتر ارزیابی و بازرسی عملکرد و رسیدگی به شکایات سازمان فنی و حرفه ای با بیان اینکه یکی از مواردی که در همه سازمان‌ها باید به آن توجه شود، ارزیابی از محیط‌های تحت پوشش در راستای هدفمند کردن برنامه ریزی های کلان بر مبنای واقعیات میدانی است، گفت: از آنجا که مهم‌ترین رکن سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، مراکز آموزشی آن است، از این رو ارزیابی مراکز می‌تواند نقش مهمی در تحقق اهداف و سیاست‌گذاری‌های صورت گرفته سازمان داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه در قالب طرح نجم ۱۱۰ نفر از مدیران ارشد سازمان فنی و حرفه‌ای با حضور در استان‌ها بر نحوه فعالیت مراکز آموزشی نظارت می‌کنند، اظهار داشت: این افراد در قالب سرتیم و عضو ناظر بر فعالیت‌های مربوطه نظارت می‌کنند.

چوبینه، مدت زمان حضور هر تیم در استان‌ها را یک هفته اعلام و تصریح کرد: در پایان این بازدیدها جلسات توجیهی برای مربیان برگزار می‌شود.

مدیرکل دفتر ارزیابی و بازرسی عملکرد و رسیدگی به شکایات افزود: در این طرح همه چهار هزار مرکز آموزشی فعال در کشور پایش و در قالب آن آموزشگاه‌های فعال و نیمه فعال و حتی غیرفعال شناسایی می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha