به گزارش خبرنگار ایرنا، سرهنگ "محسن رشیدی" روز دوشنبه در جلسه شورای دفاع مقدس شهرستان سلسله در سالن جلسات فرمانداری اظهار کرد: دانشنامه دفاع مقدس متقن ترین و کارآمدترین اثر ماندگاری است که باید نگاشته شود چرا که در آن هیچ گونه خطایی وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه لرستان نسبت به سایر استانهای کشور در تهیه دانشنامه دفاع مقدس دیرتر عمل کرده است، افزود: دلیل این دیرکرد، دقیق بودن و سنگین بودن حجم دادههای در حال جمع آوری بوده است.
سرهنگ رشیدی بیان کرد: در استانها مسوولیت جمع آوری دانشنامه با استانداران و در شهرستان ها نیز برعهده فرمانداران است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس لرستان با بیان اینکه همه ما شهدا را می شناسیم و با رشادت های آنها آشنایی داریم، تصریح کرد: چنانچه در تهیه دانشنامه دفاع مقدس تعلل کنیم، آیندگان در شناخت شهدا با چالشی جدی مواجه شوند بنابراین در تهیه آن همه باید اقدامی جهادی و عملی صورت دهیم.
فرماندار سلسله نیز با بیان اینکه همه شهرستان های لرستان در دفاع مقدس نقش محوری داشته اند، افزود: گواه آن فرموده رهبر معظم انقلاب درخصوص رزم لرها است که فرمودند "رزم لرها بیش از آنکه شنیدنی باشد دیدنی است" که نشان از جانفشانی لرستانیها در دوران دفاع مقدس دارد.
"میلاد شرفی" با بیان اینکه بیشتر رزمندگان گردان کمیل در دفاع مقدس اهل شهرستان سلسله بودند، عنوان کرد: هدف از ایجاد دانشنامه دفاع مقدس از بین نرفتن آن است و چنانچه نتوانیم این دانشنامه را ایجاد کنیم چه بسا کسانی که این اطلاعات را با خود دارند، سالهای بعد در میان ما نباشند.
شرفی تصریح کرد: ایجاد تمدن اسلامی مدنظر رهبر معظم انقلاب با الگوگیری از دفاع مقدس ممکن است و در این راستا نیاز است که تمام سعی و تلاش خود را بکار گیریم و تمام دستگاهها نیز موظف به همکاری لازم هستند تا روند ایجاد دانشنامه شهرستان به نحو مطلوبی پیش برود.
وی عنوان کرد: به دلیل اینکه قواعد کار باید به صورت مقاله ای پیش برود، مسئولان دستگاه ها باید افراد توانمندی که توانایی نگارش در حوزه شهید و شهادت را دارند برای این امر مهم شناسایی کنند.
وی افزود: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان با شناسایی نویسندگانی توانمند و برگزاری یک کارگاه آموزشی برای آنها لازم است در تهیه دانشنامه دفاع مقدس همکاری مطلوب را داشته باشد.
فرماندار سلسله اظهار کرد: شهرستان سلسله دارای ۳۰۰ شهید است که حدود ۲۸۶ شهید از این مجموع تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند که زندگینامه اولیه آنها جمع آوری و حدود ۶ شهید شاخص آنها نیز شناسایی و اطلاعات و مدارکشان جمع آوری شده است.
شهرستان سلسله ۳۰۰ شهید، ۱۱ جاویدالاثر، یکهزار و ۱۳۲ جانباز، ۳۴ آزاده و بیش از چهار هزار رزمنده دارد.
نظر شما