اختصاص ۲۵۰ میلیارد تومان برای تقویت زیرساخت‌های اربعین کرمانشاه

کرمانشاه- ایرنا- استاندار کرمانشاه با بیان اینکه به برکت اربعین حسینی حدود ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های استان تخصیص پیدا خواهد کرد، افزود: بخشی از این اعتبار برای خرید ماشین آلات شهری در اختیار شهرداری ها قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایرنا؛ محمدطیب صحرایی عصر دوشنبه در دیدار جمعی از اعضای شورای اسلامی استان در استانداری افزود: ظرفیت اربعین حسینی، مجموعه بزرگی از آورده‌های مادی و معنوی را برای استان به دنبال داشته و دارد و علاوه بر ارتقای اخلاق و معنویت در استان، در سطوح مختلف اقتصادی و عمرانی هم آورده های بسیار خوبی برای کرمانشاه به دنبال داشته به گونه ای که هم اکنون زیرساخت های جاده ای از شرق تا غرب استان به برکت اربعین در حال بهبود است.

وی در این دیدار با بیان اینکه تداوم روال عادی کار و تلاش در استان نتیجه بخش نخواهد بود، تاکید کرد: باید به دنبال سرعت و جدیت بیشتر در کارها برای رسیدن به نتیجه مطلوب باشیم.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه از نظر ظرفیت و امکانات چیزی کم ندارد به پتانسیل های مختلف آن اشاره و به عنوان نمونه موضوع اربعین حسینی را مثال زد.

صحرایی در ادامه از هزینه چند ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای بهبود زیرساخت های مختلف استان به ویژه محورهای جاده ای و جذب مقدار قابل توجهی امکانات و تجهیزات در راستای اربعین حسینی خبر داد و گفت: به دنبال این هستیم که امکاناتی را جذب کنیم که پس از ایام اربعین حسینی نیز استفاده از آنها برای مردم استان ملموس باشد و بخشی از نیازهای شهروندان را در زمان های مختلف برطرف کند.

وی ادامه داد: به عنوان نمونه "خدمات های بهداشتی" که برای ایام اربعین در استان ایجاد خواهد شد، لازم است به صورت دائم، با کیفیت و در مکان های مناسب جانمایی شود تا بخشی از نیازهای شهروندان را برای همیشه مرتفع کند.

صحرایی همچنین با تاکید بر ضرورت کار با کیفیت در استان از جمله در ایام اربعین حسینی، گفت: لازم که یک تحرک همه جانبه در استان رخ دهد و تمام ارکان آن از جمله مدیریت اجرایی، نمایندگان، شوراها و شهرداری ها و سایر دستگاه های خدمات رسان در کنار هم، کار را به صورت زنجیره ای دنبال کنند.

مرز رسمی خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین از ۲ سال قبل به عنوان یکی از گذرگاه های عبور زائران اربعین و عتبات عالیات بازگشایی شده و سال گذشته بیش از ۵۰۰ هزار نفر از این مرز رسمی عازم کربلای معلی شدند.

خسروی کوتاهترین مسیر به کربلای معلی

مرز خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت عراق و از این طریق به کشور سوریه و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و۵۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.

خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha