به گزارش ایرنا به نقل از نمایشگاه بینالمللی مشهد، محمدرضا قلندر شریف روز سه شنبه در نشست هماندیشی با موضوع نمایشگاه اختصاصی ایران در لبنان، افزود: چندی پیش تفاهمنامه خواهرخواندگی مشهد با شهر کربلای معلی در ۱۸ ماده و چند تبصره به امضا رسید که تاکنون چندین جلسه برای عملیاتی شدن آن برگزار شده است.
وی اضافه کرد: یکی از راههای کمک به اقتصاد شهر مشهد و کشور، جذب سرمایهگذار است و باید تمام تلاش خود را به کار گیریم تا مشکلاتی را که در مسیر سرمایهگذاری در مشهد و دیگر شهرهای کشور وجود دارد، برطرف کنیم.
شهردار مشهد خاطرنشان کرد: برای جذب سرمایه گذار به دنبال ایجاد یک درگاه و پنجره در نمایشگاه بینالمللی مشهد به منظور جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی هستیم.
وی اضافه کرد: اکنون هم به دور از شعار، از سرمایهگذاران داخلی و خارجی دعوت میکنیم تا برای سرمایهگذاری در مشهد حضوری فعال داشته باشند، در همین راستا تغییراتی را نیز در سیاستهای اقتصادی شهرداری ایجاد می کنیم.
قلندر شریف اظهار کرد: مشهد هرساله پذیرای بیش از ۳۰ میلیون زائر است که از این تعداد حدود ۱۰ درصد خارجی هستند، این درحالی است که مشهد دارای ۳.۵ میلیون جمعیت ساکن است و این موضوع ظرفیت بزرگی برای سرمایه گذاری ایجاد میکند که باید برای آن برنامه ریزی ویژه ای داشت.
قلندر شریف افزود: با توجه به این موضوع باید برنامهریزی و توجه ویژهای به جذب سرمایه گذاری در کلانشهر مشهد داشته باشیم و به صورت یک کار ویژه به آن نگاه شود.
وی گفت: برای تحقق این امر از مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی مشهد خواستهایم تا در حوزه برگزاری نمایشگاه های دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف فعالیت داشته باشند که در همین خصوص نیز پیش از این چند نمایشگاه در برخی کشورها برگزار شده است.
شهردار مشهد افزود: اکنون نیز با حمایتهای دستگاههای ذیربط قرار است شرکت نمایشگاههای بین المللی مشهد به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران نمایشگاهی را در بیروت، پایتخت لبنان برگزار کند، که این نمایشگاه یکی از بزرگترین نمایشگاه های دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران خواهد بود که از فعالان اقتصادی و تجار سراسر کشور به ویژه خراسان رضوی و مشهد دعوت می کنیم در آن حضور پررنگی داشته باشند.
قلندرشریف اضافه کرد: همچنین شرکت نمایشگاههای بین المللی مشهد به دنبال برگزاری نمایشگاه در ریاض، پایتخت عربستان، قاهره مرکز مصر و چند کشور دیگر است که در این راستا نیازمند حمایت و کمک مسوولان استانی و ملی هستیم.
نمایشگاه بینالمللی مشهد در سال ۱۳۷۷ با هدف تسهیل توسعه صنعت و ترویج تبادل نمایشگاهی در زمینی به وسعت ۶۰۰ هزار مترمربع به بهره برداری رسید.
این مرکز سالانه با برگزاری بیش از ۵۰ نمایشگاه ملی و بینالمللی، میزبان حدود ۲ میلیون نفر بازدید کننده است.
نظر شما