به گزارش ایرنا، روابط عمومی دانشگاه شیراز روز سهشنبه اعلام کرد :این کتاب از سوی یک گروه بینالمللی و چندرشتهای از متخصصان دانشگاهی در ۲ بخش و در ۹ فصل نوشته شده و بخش اول به دیدگاههای پزشکی و بخش دوم به تکانههای اجتماعی-اقتصادی بیماری همهگیر کرونا و پاسخهای سازمانی مرتبط با آن پرداخته است.
نظامالدین فقیه نویسنده فصلهای یک و ۹ ، اصغر میرفردی دانشیار بخش جامعهشناسی دانشگاه شیراز مولف فصل ۶ و فرزانه عفیفیان پژوهشگر و مدرس این دانشگاه نویسنده فصل هشت این کتاب هستند.
کتاب سیاستهای زیستی و شوک اقتصادی کووید-۱۹: دیدگاههای پزشکی و تکانههای اجتماعی- اقتصادی به دیدگاههای پزشکی در مورد کووید-۱۹، بهکارگیری فناوری مکانی-فضایی، عفونتزایی، ایمنیزایی و بیماری بهعنوان عوامل مهم برای بهکارگیری سنجههای مناسب سیاست زیستی و شوک اقتصادی، هزینههای تغییرات ناشی از کووید-۱۹، حمایت اجتماعی و تابآوری ساکنان مناطق حاشیهنشین، عوامل تابآوری کسبوکار، اهمیت هستیشناختی و علت کووید-۱۹ و کارآفرینی و تحول دیجیتال پرداخته است.
این کتاب به طور همزمان به نمونههای جهانی از حکمرانی سیاست زیستی و اثرات همهگیری کرونا در اقتصاد کلان پرداخته و میتواند برای پژوهشگران بسیاری از رشتههای دانشگاهی و سیاستگذاران و دستاندرکاران اجرایی سودمند باشد.
اشپرینگر (Springer) دومین ناشر بزرگ بینالمللی است، که کتابهای آکادمیک و ژورنالهای علمی را منتشر میکند.
کتاب استاد دانشگاه شیراز در موسسههای کلاریویت آنالیتیکس (ISI) و Scopus نیز نمایه شده است.
نظر شما