به گزارش ایرنا از وزارت صنعت، معدن و تجارت، «محسن نادریمنش» در نشست هوشمندسازی معادن در ایران با اشاره به لزوم آشنایی هرچه بیشتر صحا درخصوص هوشمندسازی معادن، اظهار داشت: هوشمندسازی معادن جزو اولویت های صحاست و باید تلاش کنیم تا توسعه بخش صنایع معدنی از طریق افزایش بهره وری و کیفیت و استفاده از ابزارهای نوین اتفاق بیفتد.
مدیرعامل صندوق حمایت از صنایع پیشرفته با بیان اینکه پیش فرض ما برای حضورمان در بخشهای مختلف صنعتی و معدنی حمایت از بنگاههای بخش خصوصی و تعاونی است، یادآور شد: مشتریان بخش های خصوصی و تعاونی میتوانند بخشهای دولتی باشند اما حمایتها و ارائه خدمات صحا به گروه بنگاههای خصوصی و تعاونی تعلق میگیرد.
وی با بیان اینکه دولت و مجلس اعتبارات خاصی برای هوشمندسازی معادن در نظر گرفتهاند که در برنامههای کلیدی برنامه هفتم توسعه نیز پیشبینی شده، تاکید کرد: نوع خدمات و انتظاراتمان بهطور مستقیم در قالب ارائه تسهیلات و وام برای تحقیقات، فروش، صادرات و برنامههای توسعهای و سرمایه در گردش و فاینانس داخلی است و همچنین خدمات بیمه ای نیز در دستور کار قرار دارد.
نادریمنش با اشاره به انجام خدمات ضمانتنامههای انجام کار و تعهد پرداخت و موارد گمرکی، خاطرنشان کرد: صحا مزیتهایی نسبت به بانکها دارد و آن اینکه سپرده اولیه نمیگیرد و نرخهای پایینتری دارد چون طرحها مورد بررسی فنی و اقتصادی قرار میگیرند و میتوانیم بر این اساس مدیریت ریسک داشته باشیم.
وی با اشاره به حمایتهای غیرمستقیم چون سرمایهگذاری خطرپذیر و صندوقهای فرابورسی تصریح کرد: حداقل دو صندوق فرابورسی داریم و یک صندوق هزار میلیاردی مخصوص هوشمندسازی معادن نیز در دست آمادهسازی و تعیین تعداد شرکاست.
مدیرعامل صندوق حمایت از صنایع پیشرفته با بیان اینکه به واسطه حضور ۲۰ ساله در عرصه صنعت اطلاعاتی از زنجیرههای کشور در بنگاههای فنآور داریم و بخشی از ایجاد زنجیرههای تامین مالی صنایع پیشرفته را پیگیری میکنیم، گفت: در ابزارهای تامین ملی غیرمستقیم میتوانیم از پارکهای علم و فنآوری و بازارهای فنآوری حمایت کنیم ولی باید ابزارهای آن براساس اطلاعات و سیاستها در اختیارمان قرار گیرد.
نظر شما