"محمد میرشمسی" روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه این پروژهها شامل بومگردی، سفرهخانه، مراکز تفریحی، مجتمعهای گردشگری و هتلهاست افزود: این پروژهها توسط بخش خصوصی و همکاری دولت در حال ساخت است و بین پنج تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی به اهمیت ایجاد زیرساحت در حوزههای مختلف مورد نیاز گردشگری در استان اشاره کرد و گفت: یکی از برنامههای مهم و محوری ادارهکل میراث فرهنگی است که از مشارکت علاقهمندان و بخش خصوصی برای توسعه صنعت مهم گردشگری استفاده کند.
این مسئول بیان کرد: از طرحهای نیمه تمام حوزه گردشگری حدود ۶۰ درصد آن در مرکز استان و بقیه در سایر شهرستانها به خصوص در تفت، مهریز و میبد قرار دارد که نسبت به سایر مناطق بیشتر است و امیدواریم با بهرهبرداری آنها شاهد رونق گردشگری باشیم.
میرشمسی در خصوص حضور گردشگران دنیا در استان بیان کرد: در سه ماه اول امسال بیش از چهار هزار گردشگر خارجی از کشورهای مختلف دنیا از مکانهای تاریخی، فرهنگی و گردشگری یزد بازدید و اسکان یافتند و قطعا شاهد افزایش این تعداد تا پایان سال نسبت به گذشته خواهیم بود.
به گفته وی، گردشگران کشورهای مختلف به خصوص از چین، روسیه و سایر کشورها اروپایی بیشترین حجم گردشگران بازدید کننده از استان را در سال جاری تشکیل داد و فعالیت برای جذب بیشتر با همکاری بخشهای مختلف ادامه دارد.
یزد در کنار استانهای فارس و اصفهان به عنوان مثلث طلایی گردشگری ایران مقصد اول گردشگران خارجی و اروپایی بوده به گونهای که استقبال گردشگران خارجی از این شهر افزایش داشته و همین امر گردشگری را محور توسعه استان قرار داده است.
این استان ۲ هزار و ۲۷۰ هکتار بافت تاریخی دارد و شهر یزد به عنوان نخستین شهر خشت خام و دومین شهر تاریخی جهان دارای بافت تاریخی ارزشمندی است.
یزد با عناوینی همچون شهر بادگیرها، شهر کار و کاریز و کاهگل، دارالعباده، دارالعلم و دارالعمل، حسینیه ایران، شهر دوچرخهها، شیرینی، شهر قنات، قنوت و قناعت و شهر آتش و آفتاب شناخته میشود.
استان یزد یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۵ درصد در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی میکنند.
نظر شما