به گزارش خبرنگار ایرنا، حجتالاسلام ابراهیم کلانتری روز پنجشنبه در دیدار با مدیرکل و کارکنان تبلیغات اسلامی استان فارس که به مناسبت سالروز تشکیل این سازمان به زیارت حرم مطهر شاهچراغ (ع) رفته بودند، افزود: مسئولیت سازمان تبلیغات اسلامی، تلاش برای رساندن پیام ناب اسلام به گوش مردم و بویژه جوانان و نوجوانان است و در این راستا تشکیلات سازی اقتضای جامعه جدید است.
وی اضافه کرد: در گذشته تبلیغ دین از سوی یک روحانی در مسجد، مدرسه، هیأت و حسینیه با موفقیت انجام میشد اما شرایط دنیای امروز به سمت تشکیلات رفته است.
تولیت حرم احمد بن موسی (ع) با اشاره تجربه موفق تشکیلات طلبهها در انقلاب امام خمینی (ره)، پیشنهاد کرد: اگر در هر شهر ۱۰۰ تشکل مردمی ایجاد شود که به صورت خودجوش، بودجه، نیرو، فضا و دیگر امکانات لازم را تأمین کند، موفقیت بزگی حاصل میشود که مکتب تشیع زمینه شکلگیری این گروهها به وفور وجود دارد.
حجتالاسلام کلانتری با بیان اینکه امروز شبکههای مجازی با سرعت عمل بالایی همه عرصهها را پوشش میدهند، گفت: همین امروز هم شبکه هیاتهای مذهبی در حوزه بزرگداشت اهل بیت(ع)، عزاداریها و دیگر آیینهای اسلامی میتواند حرف اول را بزند و در این راستا باید شبکه مساجد، کانونهای قرآن و فرهنگی هنری مساجدجدی گرفته شود.
ظرفیت مساجد جدی گرفته شود
وی اذعان کرد: اکنون نیمی از مساجد فارس امام جماعت ندارند و این به معنای تعطیلی یکی از بهترین شبکههای دینی است. ظرفیت مساجد باید فعال شود چرا که به برکت آن بسیاری از مسائل حل می شود.
وی خاطرنشان کرد: اگر در کلان شهر شیراز، همین مساجد موجود، فعال، پای کار و پویا شوند، تبدیل به یک شبکه بزرگ و تاثیرگذار فرهنگی شوند و جلو خیلی از مفاسد و هدررفت ظرفیتهای نسل جدید گرفته میشود.
رئیس انجمن علمی انقلاب اسلامی یادآور شد: تشکیلاتی که با عنوان سازمان تبلیغات اسلامی شکل گرفته، از اولین ثمرات انقلاب اسلامی بوده و در همان ماههای نخست پیروزی انقلاب ، دفتر مرکز تبلیغات اسلامی شکل گرفت که این نشان دهنده اهمیت موضوع است.
کلانتری با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب که "هر جریانی که در دانشگاه بتواند ۲۰ درصد دانشجویان را جذب کند، دانشگاه در دست اوست." ، گفت: این امر در ارتباط با محلهها نیز صادق است و اگر ۲۰ درصد افراد یک محله پیرامون مصالح دین و اسلام و موضوعات اهل بیت(ع) جذب شوند، موفق بزرگی حاصل میشود.
نظر شما