به گزارش ایرنا، «ایرج صادقی» روز شنبه در جلسه ساماندهی یادمان های شهدای گمنام، با اشاره به حضور هشت شهید گمنام در شهرستان کنگاور عنوان کرد: شهدای گمنام مصداق بارز مظلومیت هستند و حضور این شهدای والا مقام در شهرهای کنگاور و گودین سبب شده که از حماسههای خلق شده توسط شهدا در طول هشت سال دفاع مقدس به سادگی عبور نکنیم و این عزیزان را به عنوان یک الگوی ناب و دستاوردی غرورآفرین برای نسل آینده تبیین نماییم.
وی با بیان اینکه شهدای گمنام سند افتخار و پایداری جمهوری اسلامی ایران هستند، خاطرنشان کرد: در جنگ تحمیلی حماسههایی خلق شد که باید برای نسل جوان و نسلهای آینده ماندگار شود و گلزارهای شهدا و قبور شهدای گمنام میتواند به عنوان یک موزه جنگ این مهم را به نسل آینده انتقال دهد.
سرپرست فرمانداری شهرستان کنگاور تاکید کرد: شناخت شهدا در ابعاد مختلف سیاسی و اجتماعی بسیار حائز اهمیت بوده، چرا که شخصیت والای شهدا میتواند به عنوان الگویی ناب در بین جوانان تبیین شود و با الگوپذیری جوانان از شهدا بار دیگر مشت محکمی به دهان استکبار وارد شود تا به واسطه جنگ نرم برای جوانان ما الگو تراشی نکنند.
وی متذکر شد: هزینه کردن در گلزارهای شهدا و فضاسازی مناسب در این مکانهای مقدس از اهمیت ویژهای برخوردار بوده است.
این مسئول در ادامه صدور احکام برای اعضای این هیات ها ارزشمند دانست و افزود: صدور حکم، تکلیفی را برای افراد ایجاد میکند و باعث ساماندهی مدیریت مقبره شهدای گمنام میشود.
سرپرست فرمانداری کنگاور ادامه داد: صدور احکام برای افراد به عنوان هیات امنا یعنی اینکه این افراد متولی هستند و لازم است که بستر را برای نقشآفرینی دیگران فراهم سازند که در این راستا بایستی برنامهریزی شود.
صادقی بر لزوم توجه به ساختارها و برنامههای مردمی تأکید کرد و گفت: هیات امنا میتوانند ذیل ساختار، خودساختاری را تحت عنوان گروهها و ساختارهای مردمی داشته باشند.
شهرستان کنگاور با جمعیتی بیش از ۸۰ هزار نفر در ۹۰ کیلومتری شرق کرمانشاه قرار دارد.
این شهرستان ۴۳۰ شهید گلگون کفن را تقدیم نظام و انقلاب کرده است.
۶ شهید گمنام در کنگاور و ۲ شهید گمنام در شهر گودین زینت بخش گلزار شهدای شهرستان هستند.
نظر شما