۱۴ هزار و ۹۷۵ درخواست صدور مجوز کسب و کار در استان مرکزی ثبت شد

اراک - ایرنا - مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی گفت: ۱۴ هزار و ۹۷۵ مورد درخواست صدور مجوز کسب و کار از ابتدای فعالیت سامانه الکترونیکی تا پایان خردادماه جاری در این استان به ثبت رسید.

«سعید ملااسماعیلی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: ۶ هزار و ۱۹۴ مورد از مجموع این درخواست‌ها منجر به صدور مجوز کسب و کار شد، ۶ هزار و ۷۱۰ نفر از متقاضیان نیز منصرف و یا توسط دستگاه‌های صادرکننده مجوز، رد شدند و ۲ هزار و پنج مورد هم در دست بررسی برای صدور مجوز است.

وی بیان کرد: بر اساس اعلام مرکز پایش محیط کسب و کار کشور، شاخص پاسخ به موقع از سوی دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی در زمینه صدور مجوزهای کسب و کار ۹۰ و سه دهم است و استان مرکزی در این زمینه رتبه ۱۷ را در بین ۳۱ استان به خود اختصاص داده‌است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی با یادآوری تلاش دولت سیزدهم برای گسترش اقتصاد رسمی و افزایش شفافیت در فضای اقتصادی کشور، گفت: صدور مجوزهای کسب و کار در بستر الکترونیک، از الزامات تحقق این مهم است.

ملااسماعیلی افزود: صدور مجوز کسب و کار در بستر الکترونیک زمان از دست رفته فعالان اقتصادی در فرآیندها و مراحل اداری را به حداقل می‌رساند و امضاهای طلایی در فرآیندهای صدور مجوز و انحصارات شکل گرفته برای برخی از مجوزها حذف می‌شود که این مهم شکوفایی اقتصادی و بهبود محیط کسب و کار و رضایت فعالان اقتصادی را به همراه دارد.

وی ادامه داد: دولت سیزدهم بر اساس قانون درگاه ملی مجوزهای کشور به آدرس ( https://mojavez.ir ) را برای صدور تمام مجوزهای کسب و کار در سراسر کشور ایجاد کرده‌ که ضمن دسته‌بندی مجوزها، به ۲ دسته اعلانی و تاییدمحور، اطلاعات کاملی در خصوص شیوه صدور، مدارک و هزینه‌های مورد نیاز برای هر مجوز ارایه می‌دهد و با بارگذاری مدارک از سوی متقاضی، مجوز به صورت یک فایل الکترونیک که قابل ارایه به تمام مراجع قانونی است، صادر می‌شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی افزود: هفت مورد جرم و تخلف مشخص شده از سوی مرکز ملی پایش و بهبود محیط کسب و کار که در فرآیند صدور مجوزهای کسب و کار می‌تواند از سوی دستگاه‌های اجرایی رخ دهد، مجازات‌های قانونی در نظر گرفته شده که توسط شعبه نهم بازپرسی دادگستری کل استان به صورت ویژه و نیز اداره‌کل بازرسی استان (در بخش تخلفات) رسیدگی می‌شود.

استان مرکزی با مساحتی معادل ۲۹ هزار و ۱۲۷ کیلومترمربع، هشت و یک دهم درصد از مساحت کل کشور را در برگرفته و از شمال به تهران و قزوین، از غرب به همدان، از جنوب به اصفهان و لرستان و از شرق به قم و اصفهان محدود است.

این استان با موقعیت‌های ممتاز جغرافیایی، نیروی انسانی متخصص، قرار گرفتن در مسیر ارتباطی شمال به جنوب و غرب به شرق، عبور خطوط انرژی (نفت، گاز و برق)، استقرار مراکز صنعتی و دانشگاهی، مفاخر برجسته مذهبی و علمی، اراضی مستعد کشاورزی و مراتع، ذخایر معدنی، نزدیکی به قطب‌های صنعتی و بازار مصرف از توانمندی‌های اقتصادی مناسب برای سرمایه‌گذاری برخوردار است.

اصالت تاریخی، وسعت منابع مادی، انسانی و توانمندی‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری به خصوص در بخش صنعت، موجب شده است که استان مرکزی از ابتدای فرآیند جذب سرمایه‌گذاری خارجی در کشور (از زمان تصویب قانون جلب و حمایت سرمایه‌های خارجی تاکنون) همواره یکی از مقاصد سرمایه‌گذاران خارجی باشد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha