روحالله صالحی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با ارائه گزارشی از فعالیت و عملکرد صندوق قرض الحسنه امداد ولایت افزود: صندوق قرضالحسنه امداد ولایت استان در کنار رعایت موازین و مقررات بانکی، تسهیلات قرضالحسنه و معوض خود را با هدف گرهگشایی خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد استان و سایر نیازمندان پرداخت میکند.
وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۳ میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه توسط صندوق امداد ولایت استان زنجان در زمینه اشتغال، مسکن، تسهیلات کارگشایی، درمان، ازدواج، هزینههای تحصیلی به ۷۳۱ نفر از مددجویان عزیز تحت حمایت و سایر اقشار نیازمند واجد شرایط پرداخت شده است.
صالحی با قدردانی از مشارکت مردم خیر و نیکوکار استان در ترویج سنت حسنه قرضالحسنه، اظهار داشت: مشارکت خیران در برنامههای اجرایی این نهاد از طریق سپرده گذاری در صندوق امداد ولایت در کنار ترویج سنت قرضالحسنه زمینه کمک و تامین منابع برای رفع نیاز خانوادههای تحت حمایت را بیش از پیش فراهم می کند.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان در ادامه به بهرهگیری از ظرفیت خیرین در مراکز نیکوکاری اشاره و خاطرنشان کرد: تعداد مراکز نیکوکاری فعال در استان زنجان ۱۸۲ باب و میزان مشارکت مردمی از طریق این مراکز سال گذشته ۱۳۹ میلیارد تومان بوده است.
وی با اشاره به اینکه یکی از اولویتهای کمیته امداد استفاده از ظرفیت مراکز نیکوکاری در بعد کمی و کیفی است، افزود: خوشبختانه با تلاش صورت گرفته برنامههای مربوط به این مراکز با تحقق ۱۵۰ درصدی در سال گذشته روبه رو بود.
صالحی با اشاره به توفیقات مراکز نیکوکاری در خدمترسانی به محرومان در سالهای گذشته گفت: مراکز نیکوکاری امروز در قالب شبکههای مردمی به رشد و بالندگی رسیدهاند و کمیته امداد نقش نظارتی بر آنها دارد.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با بیان اینکه مردمی شدن خدمات کمیته امداد و محله محور شدن خدمات امداد یکی از اهداف مهم راه اندازی مراکز نیکوکاری است، تصریح کرد: خوشبختانه فعالیت این مراکز کمک شایانی به شناسایی نیازمندان و ارائه کمک به آنها میکند.
نظر شما