حمایت های روانشناسی از اتباع خارجی قم صورت می گیرد

قم- ایرنا- مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی استانداری قم گفت: مرکزی در استان قم تشکیل شده است که بوسیله آن حمایت های روانشناسی از اتباع خارجی صورت گیرد.

علی اکبر زارعی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این مرکز از فارغ التخصیلان اتباع خارجی در رشته روانشناسی استفاده می شود که بر روی اقشار آسیب پذیر اتباع خارجی کار روانشناسی صورت گیرد.

وی بیان کرد: مهاجران آسیب هایی را بعضا به ارمغان آورده اند و مدیریت این آسیب ها با اداره کل اتباع و مهاجران خارجی است، از این رو در حوزه های حجاب و عفاف، تربیت فرزند، آموزش های قبل و بعد از ازدواج و پیشگیری از ابتلا به مواد مخدر آموزش هایی به آن ها ارائه می شود.

ابلاغ بخشنامه اعتبار کارت های آمایش ۱۷ و هویت ۱۶ اتباع خارجی تا اطلاع ثانوی

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری قم هم چنین از صدور بخشنامه ای به تمامی دستگاه های اجرایی استان نسبت به معتبر بودن کارت های آمایش ۱۷ و هویت ۱۶ اتباع خارجی تا صدور کارت هوشمند مهاجرین خبر داد.

زارعی افزود: روز سه شنبه ششم تیرماه، بخشنامه وزیر کشور مبنی بر اعتبار کارت های مهاجران خارجی تا شروع اجرای فرآیند صدور کارت هوشمند را به دستگاه های اجرایی ابلاغ کردیم.

وی گفت: در این ابلاغیه آمده است با توجه به طراحی و پیاده سازی نظام حکمرانی هوشمند و ضرورت ایجاد هماهنگی های لازم فرا دستگاهی اعلام می شود کارت های آمایش ۱۷ و هویت ۱۶ اتباع خارجی تا اطلاع بعدی معتبر است، لذا به منظور جلوگیری از ایجاد وقفه در ارائه خدمات مقرر شد مراتب به واحدهای مرتبط در هر وزارتخانه ابلاغ شود.

ایرانیان و اتباع خارجی به فرهنگ های هم احترام بگذارند

زارعی ادامه داد: ایرانیان و اتباع خارجی چون با یکدیگر زندگی می کنند باید به فرهنگ های هم احترام بگذارند و مهم تر این که در شهر کریمه اهلبیت(ع) زندگی می کنیم و نگاه همه جهان به این شهر معطوف است، لذا همه اتباع ساکن قم این را مهم بدانند که رعایت شئونات اسلامی را به خصوص در حال حاضر که رسانه های دشمن با تمام توان در حوزه حجاب و عفاف وارد شده اند در نظر داشته باشند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی استانداری قم ابراز داشت: بسترهای لازم فراهم شده است که ارتباط و همزیستی مسالمت آمیزی با مهاجران خارجی داشته باشیم اما اگر قوانین از طرف آنان رعایت نشود برخوردهای جدی از طرف قوه قضاییه با آن ها صورت می گیرد.

وی توصیه کرد: اتباع خارجی در قم باید مسائل اسلامی را رعایت کنند و احساس می کنیم در برخی موارد گاها این مسائل رعایت نمی شود.

قم با پذیرش اتباع ۹۰ کشور خارجی دومین استان کشور از نظر تکثر اتباع در کشور است.

در قم تعداد بالای اتباع به خصوص اتباع افغانستانی را شاهد هستیم و از این حیث قم پنجمین استان کشور در پذیرش اتباع افغان می‌باشد.

نزدیک به ۲۲۰ هزار تن از اتباع خارجی در قم سکونت دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha