به گزارش ایرنا، اسدالله عباسی روز سهشنبه در جلسه ستاد ساماندهی سواحل گیلان اظهار کرد: شهرستانهای رشت و بندرانزلی بیشترین نقاط خطرآفرین را در سواحل خود دارند و از سوی دیگر بیشتر مسافران از سواحل این شهرستانها برای شنا استفاده میکنند.
وی افزود: بندرانزلی با ۴۷ کیلومتر نوار ساحلی ۶۸ نقطه خطرآفرین و رشت نیز با ۲۲ کیلومتر نوار ساحلی ۶۰ نقطه خطرآفرین دارند که باید ناجیان غریق تمرکز بیشتری در سواحل این ۲ شهرستان داشته و امکانات مناسب هم در این محدوده ها برای ارتقا ایمنی فراهم و نظارت و کنترل بیشتری نیز در این سواحل انجام شود.
نماینده عالی دولت در گیلان عنوان کرد: در تمامی نوار ساحلی و طرحهای سالمسازی دریا باید مقرارت اعم از زمان شنا و استفاده از دریا رعایت شود که به طور حتم با رعایت مقررات و قوانین و همچنین اطلاعرسانی مناسب به مردم؛ تعداد غرق شدگان در نقاط خطرآفرین نیز کاهش چشمگیری خواهد یافت.
وی اضافه کرد: استفاده از سواحل برای همه آزاد است و باید راههای دسترسی به سواحل برای همگان از جمله خانوادهها آسان و تسهیل شود اما باید ساعت شنا مشخص باشد و در مناطقی که طرحهای سالمسازی وجود ندارد، شنا ممنوع شود.
استاندار گیلان تصریح کرد : در این میان باید پیوست فرهنگی را نیز در طرح های سالم سازی سواحل دیده و اجرایی کنیم که در این راستا برپایی جشنوارههای فرهنگی- ورزشی، برپایی نمایشگاه کتاب، ایجاد غرفههای فروش محصولات کشاورزی و صنایع دستی و نیز برگزاری مسابقه مجسمه های شنی بین کودکان و نوجوانان میتواند باعث شور و نشاط بیشتر بین مردم و مسافران می شود.
عباسی گفت: همچنین باید از ظرفیت مردم در طرح های سالم سازی سواحل استفاده بهینه شود و برای رعایت حال مسافران و امنیت آنان از این ظرفیت بیشتر بهره ببریم.
در سواحل گیلان غرق شده نداشتیم
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان هم در این جلسه که با حضور معاونان استانداری گیلان، فرمانداران شهرستانهای ساحلی استان و برخی از مدیران دستگاههای اجرایی نیز حضور داشتند، اظهار کرد:امسال با وجود حضور ناجیان غریق و نیز داوطلبان هلال احمر تاکنون در سواحل گیلان غرق شده نداشتیم.
هادی سلیمی افزود : با این حال ۲۱ حادثه در سواحل داشتیم که ۱۲ مورد آنها امدادرسانی شدند.
وی عنوان کرد: با توجه به هماهنگیهای انجام شده ۲۲ آمبولانس و ۲۰ خودروی پشتیبانی، ۳۰ موتورسیکلت و ۱۰ قایق نجات در سواحل گیلان طی تابستان حضورفعال دارند تا بهنگام حوادث حضور موثریابند.
وی بیان کرد: همچنین ۹۱۴ نفر روزانه به صورت داوطلبانه در طرح ناجیان غریق حضور دارند و با غریق نجات ها همکاری خواهند کرد که امید است با توجه به اقدامات در حال انجام و همچنین آگاهی دادن به مردم برای شنا نکردن در مناطق خطرآفرین شاهد کاهش چشمگیر حوادث در سواحل گیلان باشیم.
نظر شما