به گزارش ایرنا، مهدی دوستی عصرسهشنبه در نشست کارگروه مولدسازی داراییهای دولت در استان افزود: نگهداری املاک مازاد در حالیکه ۹۷۱ هزار نفر در هرمزگان با تنش آبی روبرو هستند هیچ گونه ارزشی ندارد از این رو باید مقاومت مدیران دستگاههای اجرایی را در مولدسازی بشکنیم و راه آن نیز ورود مستقیم سازمان برنامه و بودجه و راهبری دقیق و موشکافانه طرح مولدسازی است.
وی اظهار کرد: در سه سال گذشته ۱۴۳ نفر در ۵۴ نقطه حادثهخیز هرمزگان جان خود را از دست دادهاند و ۳۵۰ نفر نیز قطع نخاع شدهاند در حالیکه اصلاح این نقاط حادثهخیز ۴۹۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان ادامه داد: اعتبارات دولتی کفاف رفع آن را نمیدهد اما میتوان از طریق مولدسازی این اعتبار را تامین کرد که تمام تلاش خود را به کار گرفتهایم تا ساختمان استانداری قدیم را به این منظور به فروش برسانیم اما برخی از مدیران در برابر فروش املاک مازاد خود مقاومت میکنند.
دوستی با تاکید بر لزوم دقت نظر بر مولدسازی، گفت: بشدت نگران هستیم که درآمد حاصله از مولدسازی به سمت پروژههای غیر ضروری برود چرا که در حال حاضر دستگاههای مختلف استان حدود یک هزار و ۴۰۰پروژه نیمه تمام دارند که بهرهبرداری از آنها هیچ گونه مشکلی را از مشکلات استان حل نخواهد کرد و اولویت با پروژههای پیشران است.
وی افزود: در گام نخست باید تمام پروژههای نیمه تمام هرمزگان پالایش، پروژههای مهم انتخاب و برای هرکدام از آنها مدلهایی جهت بالابردن ارزش افزوده و تامین مالی طراحی شود، ضمن اینکه مدلهای مولدسازی و هزینه آن در پروژههای نیمه تمام باید از مدل عرضه محور به سمت مدل تقاضا محور برود.
نظر شما