به گزارش خبرنگار ایرنا، این نمایشگاه که شامل اثر طراحی و نقاشی هنرمند جوان سردشتی فرشته سواره روز چهارشنبه در محل برگزاری سی و ششمین یادواره شهدای بمباران شیمیایی سال ۱۳۶۶ سردشت برپا شد.
این هنرمند جوان گفت: آثار این نمایشگاه طراحی و نقاشی با سبک سیاه قلم و مداد رنگی طراحی و تهیه شده است.
فرشته سواره افزود: آثار این نمایشگاه طی سه ماه گذشته با الهام از رنجهای مادرش که از جانبازان شیمیایی سردشت طراحی شده است.
وی اضافه کرد: این نماشگاه سومین نماشگاه انفرادی و با هدف انتقال پیام مظلومیت مصدومان بمباران شیمیایی سردشت دایر شده است.
غبارروبی و عطرفشانی مزار شهدای بمباران شیمیایی هفت تیر سردشت، رونمایی از کتاب «جزیره خون»، دیدار با خانواده شهدا و جانبازان شیمیایی، افتتاح کلینیک جانبازان شیمیایی سردشت از دیگر برنامههای سی و ششمین یادواره شهدای بمباران شیمیایی سال ۱۳۶۶ سردشت است.
به گزارش ایرنا، رژیم بعث عراق در هفتم تیر ۱۳۶۶ با استفاده از بمبهای شیمیایی چهار نقطه پرازدحام سردشت را بمباران کرد که در این حمله ناجوانمردانه ۱۱۹ نفر از ساکنان غیرنظامی شهر شهید و بیش از هشت هزار نفر نیز در معرض گازهای سمی قرار گرفته و دچار مصدومیت شیمیایی شدند.
بمباران شیمیایی شهر مرزی سردشت فجیع ترین تهاجم شیمیایی بود که آثار و مشکلات منفی بسیاری به وجود آورد و این شهر اولین شهر قربانی جنگ افزارهای شیمیایی در جهان پس از بمباران هستهای هیروشیما نامیده شده است.
سردشت با ۱۲۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و هم مرز با کشور عراق واقع شده و ۸۵۶ شهید و بیش از چهار هزار جانباز تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
نظر شما