به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی نادری روز چهارشنبه در جلسه کارگروه اشتغال اتباع خارجی با حضور نمایندگان دستگاههای مرتبط، در اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان اصفهان با اشاره به نرخ بیکاری در شهرستانهای استان اصفهان بیان کرد: کلیه دستگاه های مرتبط با موضوع اشتغال می بایست از فرصت های پیش رو استفاده لازم را کرده و این مستلزم همگرایی دستگاههای مختلف در این موضوع است.
وی ضمن تشریح چالش ها و فرصتهای حاصل از حضور اتباع خارجی در حوزه اشتغال استان عنوان کرد: ۱۲ شهرستان نطنز، فریدن، فریدونشهر، سمیرم، چادگان، خوانسار، دهاقان، نائین، گلپایگان، خور و بیابانک و اردستان و بخشهایی از شهرستانهای آران و بیدگل دارای ممنوعیت تردد، اقامت و اشتغال برای اتباع خارجی هستند ولی اتباع خارجی دارای مدارک قانونی و مجاز میتوانند در ۱۶ شهرستان دیگر اُستان حضور داشته باشند.
وی تصریح کرد: از نظر اقامت و اشتغال، اتباع افغانستان و بعد از آن اتباع کشورهای عربی، بیشترین حضور را در اُستان اصفهان دارند و سرمایهگذاران زیادی نیز در بین آنان وجود دارند که دید کشورمان به آنها مثبت است.
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری اصفهان یادآور شد: بیشترین خدماتی که اتباع خارجی ساکن کشورمان دریافت میکنند مربوط به افغانستانیهاست و البته در قبال آن نیز برای ما کار و فعالیت میکنند.
وی یادآور شد: خدمات ارائه شده به اتباع خارجی شامل حوزههای مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، آموزشی و پزشکی و درمانی میشود.
به گزارش ایرنا، استان اصفهان بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۲۸ شهرستان دارد و اتباع ۲۴ کشور در این استان اقامت دارند.
نظر شما