به گزارش روز چهارشنبه ایرنا «رونی الشیخ» رئیس اسبق پلیس رژیم صهیونیستی که ناظر پرونده فساد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم بوده است در مصاحبه با «رادیو ارتش رژیم صهیونیستی» اعلام کرد انتظار داشته که وی بعد از علنی شدن فسادش استعفا دهد.
«الشیخ» از حزب لیکود که ریاست آن را نتانیاهو دارد، به خاطر برکنار نکردن او انتقاد کرد و افزود: همانطور که «ایهود اولمرت» نخست وزیر اسبق بعد از تشکیل پرونده فساد، استعفا داد، اخلاق ایجاب می کرد که نتانیاهو نیز استعفا دهد.
حزب لیکود در واکنش به اظهارات رئیس اسبق پلیس رژیم صهیونیستی با دفاع از استعفا ندادن نتانیاهو از قدرت، در بیانیه ای خواستار تحقیق دادستانی و پلیس درباره آنچه شد که آن را «دسیسه احتمالی الشیخ و دیگر مقامات برای پرونده سازی علیه نتانیاهو» دانست.
«ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز به اظهارات رئیس اسبق پلیس این رژیم واکنش نشان داد و گفت: اظهارات «الشیخ»، اعتراف به تلاش برای کودتا علیه نخست وزیر وقت با پرونده سازی است.
«بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی نیز در اینباره گفت: اینها کسانی هستند که در گذشته برای سرنگونی کابینه تلاش کردند اما شکست خوردند. آنها به تلاش در این مسیر ادامه می دهند اما بدانند که محکوم به شکست هستند.
«شلومو کرهی» وزیر ارتباطات حزب لیکود نیز در نامه ای به «گالی بهاراو» دادستان کل رژیم صهیونیستی خواستار «تحت تعقیب قرار دادن الشیخ به خاطر پرونده سازی علیه نتانیاهو» شد.
در مقابل، احزاب چپ و میانه رژیم صهیونیستی از اظهارات «الشیخ» دفاع کردند و «میراو میکائیلی» رهبر حزب کار در گفتوگو با رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گفت: اصلا فکر نمی کردیم نتانیاهو به خاطر منافعش، اسرائیل را به خاطر بیاندازد.
طی ماه های گذشته، دهها شهر از شمال تا جنوب فلسطین اشغالی از جمله تل آویو، حیفا، قدس اشغالی، بئر السبع، ریشون لتسیون و هرتزلیا صحنه تظاهرات علیه کابینه راست افراطی نتانیاهو و لایحه تغییرات در دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی بوده است.
روسای گروههای مخالف رژیم صهیونیستی لایحه تغییرات قضایی کابینه نتانیاهو را برای تضعیف دستگاه قضایی و تلاش این چهره برای جلوگیری از محاکمه خود به خاطر سه پرونده فساد مالی و رشوه خواری میدانند و معتقدند که این اقدامات کابینه، رژیم صهیونیستی را به سمت درگیری و جنگ داخلی و فروپاشی تدریجی سوق خواهد داد.
در آغاز اعتراضات گسترده به لایحه اصلاحات قضایی، کابینه نتانیاهو مجبور شد که عقب نشینی کرده و مراحل تصویب آن را به حالت تعلیق درآورده و با میانجیگری رئیس رژیم صهیونیستی با ائتلاف مخالفان وارد گفت وگو شود که تاکنون نتیجه ای نداشته اما تشدید تنش های اخیر بین ائتلاف حاکم و ائتلاف مخالفان باعث شده که لاپید رهبر حزب «یش عتید» و «بنی گانتس» رهبر حزب «اتحاد» رژیم صهیونیستی که در ائتلاف مخالفان نتانیاهو قرار دارند، اخیرا مذاکرات را به حالت تعلیق درآوردند.
روی کار آمدن کابینه راستگرای نتانیاهو، گسست در درون صهیونیست ها و سران سیاسی و نظامی آنها در سرزمینهای اشغالی را تشدید کرده است؛ به طوری که بسیاری از کارشناسان و مقامات صهیونیست درباره وقوع جنگ داخلی و فروپاشی درونی رژیم صهیونیستی هشدار دادهاند.
نظر شما