«سید علی سیفی» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۲ تیم به طور ثابت و یک تیم نیز با مشارکت شبکه بهداشت کیش به طور سیار بحث نظارت بر ذبح دام را در روز عید سعید قربان برعهده خواهند داشت.
وی اظهار کرد: همچنین یک ناظر شرعی به همراه این تیمها بر نحوه ذبح دامهای قربانی نظارت خواهد داشت.
رییس شبکه دامپزشکی کیش با اعلام اینکه در مرکز عرضه دام واقع در روستای «باغو»، ذبح دام تحت نظارت ناظرین شرعی و بهداشتی انجام میشود، افزود: انتظار میرود که بومیان و کیشوندان جزیره کیش برای رعایت مسائل بهداشتی به قربانگاه واقع در این روستا مراجعه کنند و از قربانی کردن در مراکز عمومی و خیابانها خودداری کنند.
وی به شهروندان توصیه کرد به دلیل خطر بیماریهای مشترک به ویژه تب کریمه کنگو و آلودهسازی معابر عمومی از کشتار دام در اماکن عمومی و منازل جدا خودداری شود.
«سیفی» اضافه کرد: پس از اقامه نماز عیدسعید قربان زمان فعالیت کشتارگاه در روستای «باغو» آغاز میشود و فعالیت کشتارگاه و ناظران بهداشتی تا بعدازظهر ادامه خواهد داشت.
رییس دامپزشکی کیش به شهروندان توصیه کرد که گوشت قربانی پس از کشتار، ۲۴ ساعت در دمای یخچال صفر تا چهار درجه نگهداری شود.
نظر شما