روح الله خزائی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به سهمیه ۲۵۴ نفری آزمون استخدامی ماده ۲۸ افزود: انتظار می رود از این طریق، نیروهای خوبی به مجموعه آموزش و پرورش استثنائی استان اضافه شوند.
وی تعداد نیروهای آموزش و پرورش استثنائی استان را بیش از یکهزار نفر عنوان کرد و گفت: از این تعداد، حدود ۸۰۰ نفر نیروی رسمی و مابقی، نیروهای حقالتدریس و خرید خدمات هستند.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنائی استان اصفهان، سرانه کارگاهی دانشآموزان استثنائی در سال گذشته را بیش از هشت میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: پارسال بیش از هفت میلیارد ریال سرانه توانبخشی، ۱۷ میلیارد ریال سرانه آموزشی، ۲ میلیارد ریال سرانه اتاق حسی اوتیسم و بیش از چهار میلیارد ریال سرانه مراکز اختلالات یادگیری توسط آموزش و پرورش استثنائی استان اصفهان جذب شد.
وی با اشاره به آغاز هوشمندسازی کلاسهای درسی مدارس استثنائی استان افزود: سال گذشته بیش از ۲ میلیارد ریال برای این موضوع هزینه شد که ۵۰ درصد آن را سازمان آموزش و پرورش استثنائی و ۵۰ درصد باقیمانده را اداره کل آموزش و پرورش استان تأمین کردند.
خزائی، اقدامات عمرانی را بخش دیگری از اقدامات انجام شده دانست و اضافه کرد: آغاز عملیات احداث مدرسه استثنائی چادگان، مدرسه استثنائی زرینشهر و انعقاد تفاهمنامه ساخت مدرسه استثنائی شهرک شهید کشوری از جمله اقدامات عمرانی استان در سال گذشته است.
وی با بیان اقدامات انجام شده در زمینه توانبخشی دانشآموزان استثنایی استان گفت: با هدف تجهیز مراکز اختلال یادگیری، ۳۰ دستگاه لپتاپ در میان این مراکز توزیع شد.
به گزارش ایرنا در سال تحصیلی گذشته، بالغ بر پنج هزار و ۳۰۰ دانشآموز نیاز ویژه در مدارس خاص و ۲ هزار و ۴۰۰ دانشآموز در مدارس تلفیقی تحصیل کردند.
نظر شما