محمد توکلی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: هفت پروانه بهره برداری به وسعت ۲۳ کیلومترمربع با ۷.۹ میلیون تن ذخیره قطعی در این مدت در خراسان رضوی صادر شده است که استخراج اسمی سالانه آنها ۱۲۰ هزار تن بوده و برای ۳۶ نفر شغل ایجاد کرده اند.
وی، ماده معدنی واحدهایی که در سه ماهه نخست امسال موفق به دریافت پروانه بهره برداری از اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی شده اند را مرمریت، زغال سنگ، پوکه معدنی، منگنز، بنتونیت، سنگ لاشه ذکر کرد.
معاون اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: در این مدت ۶ گواهی کشف معدنی به وسعت ۴۳.۵ کیلومترمربع در استان صادر شده که ذخایر آن یک میلیون و ۵۴۹ هزار تن بوده و برای آن ۵۵ میلیارد و ۹۰۶ میلیون ریال سرمایه گذاری شده است.
توکلی بیان کرد: در سه ماهه نخست امسال همچنین ۲۲ پروانه اکتشاف معدنی در خراسان رضوی صادر شده است که گستره ای به میزان ۵۶۸ کیلومترمربع را شامل میشود.
بیشتر بخوانید:
نیمی از معادن خراسان رضوی فعال است
بایستههای توسعه معادن در خراسان رضوی
نجات معادن راکد و رشد تولیدات معدنی در خراسان رضوی
به گزارش ایرنا، خراسان رضوی استانی معدنخیز است و معادن جزو مزیتهای سرمایه گذاری در این منطقه به شمار می رود، سنگ آهن با ۵۹ معدن، آهک و آلوویوم آهکی با ۴۴ معدن، سنگ تزیینی و نما با ۲۴۳ معدن، کرومیت با ۷۱ معدن، مس با ۵۲ معدن، گچ با ۵۱ معدن، طلا با هشت معدن، منگنز با ۳۶ معدن و سیلیس با ۲۷ معدن جزو مهمترین معادن استان هستند که ذخیره قطعی برخی از آنها به بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تن می رسد.
نظر شما