«حسین حیدری» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: یکی از رسالت های اصلی دامپزشکی نظارت بر عرضه فرآورده های خام دامی مانند گوشت مرغ و گوشت قرمز است که سازمان دامپزشکی از صفر تا صد در قالب معاینه قبل از کشتار، حین و بعد از کشتار انجام می دهد تا گوشتی که در اختیار مردم قرار می گیرد، کاملا بهداشتی باشد.
وی با اشاره به اینکه پروسه نظارتی و تشخیص بیماری های دامی در خارج از کشتارگاه ها انجام نمی شود و این دام ها قطعا مبتلا به بیماری هستند و یا درمان آنها توسط دامپزشک به نتیجه نرسیده است، گفت: تهیه و مصرف گوشت در خارج از کشتارگاه ها از نظر اقتصادی هم مقرون به صرفه نیست چراکه اگر مصرف کننده دچار بیماری شود چندین برابر را باید برای درمان خود هزینه کند لذا از همه همشهریان تقاضا می کنیم از مصرف گوشت دام و کشتارهای خیابانی به شدت پرهیز کنند.
نظر شما