فرمانده انتظامی کرمانشاه: ۹۵ درصد معتادان متجاهر زیر ۳۵ سال هستند

کرمانشاه – ایرنا - فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: حدود ۹۵ درصد معتادان متجاهر زیر ۳۵ سال سن دارند و حضور آنها باعث بروز برخی جرائم دیگر از قبیل افزایش سرقت‌های خُرد و توزیع مواد مخدر می‌شود.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، سردار «مهدی حاجیان» در مراسم تجلیل از مسئولان دستگاه قضائی استان که به مناسبت هفته قوه قضائیه در سالن جلسات دفتر فرماندهی برگزار شد، اظهار داشت: یکی از این معضلات وجود معتادان متجاهر در سطح شهرها و روستاهاست، افرادی که متاسفانه حدود ۹۵ درصد آن ها زیر ۳۵ سال سن دارند و حضور آن ها باعث بروز برخی جرائم دیگر از قبیل افزایش سرقت های خرد و توزیع مواد مخدر می شود.

وی ادامه داد: پلیس و دستگاه قضائی به عنوان بال های امنیت ساز جامعه همواره تلاش کرده اند بتوانند امنیت لازم را برقرار کنند اما به نظر می رسد این تلاش باید بیشتر شود تا مردم امنیت موجود را به خوبی احساس کنند.

رئیس پلیس استان کرمانشاه همچنین تاکید کرد: پلیس به عنوان ضابط قانون و قضائی از دستگاه های اجرایی در خصوص سهم و نقش آن ها مبنی بر پیشگیری از وقوع جرم مطالبه گری خواهد کرد.

سردار حاجیان در پایان از همکاری همه جانبه رئیس کل، دادستان و مسئولان قضائی استان کرمانشاه با ماموران انتظامی قدردانی کرد و گفت: با افزایش همکاری های دو طرف، فضا برای مجرمان در کرمانشاه ناامن تر از قبل خواهد شد و این افراد بدانند جایی در کرمانشاه نخواهند داشت.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه اضافه کرد: تعامل و همکاری موجود میان پلیس و دستگاه قضائی استان خوشبختانه در سال های اخیر شرایط خوب و مطلوبی داشته است و تلاش می کنیم این تعامل و هم افزایی ارتقاء پیدا کند.

وی افزایش همکاری میان دستگاه قضائی و پلیس را بسترساز توسعه پایدار در کرمانشاه و آرامش روحی و روانی مردم دانست و افزود: با این حال مردم استان مطالبات و انتظارات بیشتری از این ۲ نهاد حاکمیتی داشته و توقع دارند به خواسته هایشان جامه عمل پوشانده شود.

سردار حاجیان تصریح کرد: شناسایی فرصت های امنیت ساز در استان، توجه به نگاه فرهنگی به حوادث و معضلات اجتماعی و مطالبه گری از دستگاه های اجرایی در خصوص وظیفه آن ها در پیشگیری از حوادث و اتفاقات، اقداماتی است که به صورت جدی در دستور کار پلیس با حمایت دستگاه قضائی قرار خواهد گرفت.

رئیس پلیس کرمانشاه با اشاره به اینکه در آمارهای ارائه شده ۵۹ درصد زندانیان پس از آزادی بازگشت مجدد به جرم داشته و دوباره زندانی شده اند، تصریح کرد: اینجاست که نقش کار فرهنگی در زندان ها مشخص می شود، در واقع باید به گونه ای رفتار کرد که این افراد در همان ندامت گاه ها متوجه راه اشتباهی که پیموده اند شده و دست از تکرار جرم بردارند.

وی در عین حال از آمادگی پلیس برای کمک به بازاجتماعی شدن زندانیان و اصلاح آن ها خبر داد و گفت: یکی از حوزه هایی که انتظامی با جدیت در کنار کارهای سلبی دنبال می کند، حوزه ایجابی است چرا که اعتقاد داریم بسیاری افراد که مرتکب جرم شده اند با یکسری اقدامات فرهنگی قابل اصلاح بوده و می توانند انسان مفیدی برای جامعه باشند.

سردار حاجیان همچنین اشاره ای نیز به افزایش برخی جرائم خشن در استان داشت و افزود: باید با همکاری دستگاه قضائی محیط جرم را کنترل کنیم تا افراد مجرم نتوانند با فراغ بال به اقدامات هنجارشکنانه دست بزنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha