به گزارش خبرنگار ایرنا " مجتبی عبداللهی " شنبه شب در نشست شورای آموزش و پرورش استان البرز افزود: معلمان اقشار موثر، فرهیخته و سرنوشت ساز جامعه هستند، از این رو باید برای آموزش، معیشت و تکریم آنها برنامه ریزی کنیم.
وی ضمن تبریک دهه ولایت و امامت، با بیان اینکه برنامه ریزی برای کیفیت بخشی به اوقات فراغت دانش آموزان از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: تعطیلات تابستان، فرصت مغتنمی است که برای دانش آموزان برنامه های فرهنگی، نشاط آفرینی و آموزشی را توامان داشته باشیم.
عبداللهی به اهداف نهضت مدرسه سازی اشاره کرده و ادامه داد: متعهد شده ایم برای جبران سرانه های ضعیف آموزشی و پرورشی استان، تا پایان دولت سیزدهم ۲۰۰ مدرسه را با مشارکت خیرین احداث کنیم.
وی گفت: افراد بسیاری تمایل به اقدامات خیرخواهانه بویژه مدرسه سازی دارند، باید این ظرفیت ها را احصا کنیم و مردم را تشویق به اقدامی ماندگار و خیر کنیم.
باید در تابستان آموزش غیر رسمی داشت
" علیرضا عباسی " نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: ۹ ماه آموزش رسمی در مدارس انجام شده است و متاسفانه سه ماه تابستان مدارس تعطیل است، در صورتیکه دانش آموزان باید در این مدت نهایت استفاده را از آموزش غیر رسمی ببرند.
وی با تاکید بر اینکه باید با هم افزایی بیشتر آموزش غیررسمی دانش آموزان شکل بگیرد، بیان کرد: تمام دستگاه ها باید پای کار باشند و از تمام ظرفیت هایی که در استان است استفاده کنیم.
عباسی با بیان اینکه در این زمینه از ظرفیت مساجد و بسیج غافل شده ایم و همه باید وارد میدان شوند، تصریح کرد: ورزش و جوانان استان یک رکن در اوقاف فراغت دانش آموزان محسوب می شود و باید نیازهای دانش آموزان را احصا کنند.
وی با بیان اینکه سازمان فنی و حرفه ای می تواند نقش خوبی در پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان ایفا کند، خاطرنشان کرد: در برنامه ششم تکلیف بوده که در دوره آموزش مدارس درصدی به مهارت آموزی اختصاص یابد، چراکه فنی و حرفه ای استان ظرفیت خوبی دارد و باید از این امکانات در راستای نیازهای نظام بکار گیری شود.
عباسی با ابراز تاسف به اینکه فضای مجازی در تعطیلات تابستان به دانش آموزان آسیب وارد می کند، گفت: از این رو باید این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم و به سوی فعالیت مناسبی که آینده نوجوانان را تامین می کند، حرکت کنیم.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تعداد قابل توجهی از بسیج اساتید در استان البرز وجود دارند که می توانند با هم افزایی و تعامل از ظرفیت آنان در جلسات بصیرت افزایی بهره مند شویم.
عباسی اضافه کرد: برنامه راهیان پیشرفت را برای دانش آموزان و معلمان جدی بگیریم، چراکه برخی مواقع معلمان مطالبی را مطرح می کنند که گویی هیچ اطلاعی از ظرفیت ها و پیشرفت های کشور ندارند.
وی ادامه داد: باید در تابستان پیش رو در زمینه امید بخشی و تقویت ایمان دانش آموزان و معلمان برنامه ارائه دهیم و از ظرفیت خوب جوانان بسیج دانشجویی در این بخش کمک کنیم. و عبرتی از تابستان سال گذشته بگیریم و تهدیدی که دشمن ایجاد کرد را به فرصت تبدیل کنیم و شروع آن با برنامه های اوقات فراغت دانش آموزان باشد.
نظر شما