به گزارش ایرنا از روزنامه گاردین، این یک رکورد تاریخی از خروج کارکنان نظام سلامت انگلیس است که بسیاری از آنها با بدترین فشارهای بی سابقه در «خدمات بهداشت ملی» این کشور مواجه هستند.
بر اساس این گزارش، بیش از ۴۱ هزار پرستار در میان آنهایی هستند که شغل خود را در بیمارستانهای خدمات بهداشت ملی و خدمات بهداشت جامعه ترک کرده اند و بالاترین نرخ ترک کار در دستکم یک دهه گذشته است. شمار کارکنانی که شغلشان را در سال ۲۰۲۲ ترک کردند در مقایسه با سال ۲۰۱۹ بیش از یک چهارم افزایش یافته است.
از سال ۲۰۱۰ آمار نیروی کار خدمات بهداشت ملی انگلیس و آنهایی که شغل خود را ترک کردند، نشان میدهد که ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس با چه چالشی در این حوزه مواجه است. وی روز جمعه یک برنامه جدید برای نیروی کار بمنظور آموزش و حفظ بیشتر آنها راه اندازی کرده است.
جولیان هارتلی مدیر اجرایی خدمات ارائه دهنده سرویس بهداشت ملی انگلیس گفت که دادهها در مورد ترک شغل افراد نگران کننده است و ما باید شاهد روند معکوس باشیم.
در سال منتهی به ۳۱ دسامبر ۲۰۲۲، ۱۶۹ هزار و ۵۱۲ نفر از کارکنان خدمات بهداشت ملی انگلیس در بیمارستانها، خدمات بهداشت جامعه و دیگر سازمانهای بهداشتی شغل خود را ترک کردند درحالیکه این رقم در سال گذشته آن ۱۴۹ هزار و ۶۷۸ نفر بود. این آمار شامل تمام کارکنان از جمله پزشکان، پرستاران، کارکنان آمبولانس، مدیران، کارکنان امدادی و فنی میشود.
کارشناسان بر این باورند که سال ۲۰۲۲ ممکن است سال اوج خروج از خدمات بهداشت ملی باشد به این دلیل که ممکن است برخی از کارکنان بازنشستگی خود را به دلیل بیماری همه گیر به تعویق بیندازند، اما همچنین روند افزایشی در میان کارکنان وجود دارد که تعادل بین کار و زندگی را دلیل اصلی ترک کار ذکر می کنند.
در سال ۲۰۲۲ شمار افرادی که به این دلیل شغل خود را ترک کردند ۲۷ هزار و ۵۴۶ نفر بود درحالیکه این رقم بیشتر از ۲۴ هزار و ۱۴۳ نفری است که به علت رسیدن به سن بازنشستگی شغل خود را ترک گفتند.
خدمات بهداشت ملی انگلیس (ان اچ اس) برای نخستین بار در سال ۱۹۴۸ و پس از پایان جنگ جهانی دوم بهمنظور ارائه خدمات درمانی به آسیب دیدگان و مجروحین جنگی راهاندازی شد و در حال حاضر با داشتن یکمیلیون و ۶۰۰ هزار کارمند، بهصورت رایگان به مردم انگلستان خدمات بهداشتی ارائه میکند.
بودجه این سازمان در سال راهاندازی در سال ۱۹۴۸ میلادی، بالغبر ۴۳۷ میلیون پوند (به ارزش امروزیاش در حدود ۹ میلیارد پوند) بوده و این رقم در سال جاری میلادی به حدود ۱۳۶ میلیارد پوند رسیده که فشار زیادی را بر بودجه دولت این کشور وارد کرده است.
یافتههای مشترک نظرسنجی موسسه معتبر یوگاو و نشریه تایمز لندن در فروردین ماه نشان میدهد که از نظر دو سوم مردم انگلیس سطح ارائه خدمات درمانی در این کشور وخیم است و ۸۰ درصد معتقدند که اوضاع طی پنج سال گذشته، یعنی پس از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا وخیمتر شده است.
کارکنان خدمات بهداشت ملی انگلیس در اسفند و فروردین گذشته اعتصابهایی را انجام دادند که نظام سلامت این کشور را به صورت فلج کنندهای با اختلال مواجه کرد.
نظر شما