۱۲ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۱۹
کد خبرنگار: 3090
کد خبر: 85158310
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

امام جمعه همدان: بودجه های فرهنگی با نظارت شورای فرهنگ عمومی هزینه شود

همدان- ایرنا- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان گفت: بودجه های فرهنگی استان باید زیر نظر شورای فرهنگ عمومی و با برنامه و اولویت این شورا هزینه شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله «حبیب الله شعبانی موثقی» روز دوشنبه در سومین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان همدان اظهار داشت: بودجه های قابل قبولی به بخش فرهنگی مدیریت شهری شهرداری همدان اختصاص دارد اما تاکنون شورای فرهنگ عمومی بر نحوه هزینه آن نظارتی نداشته است.

وی با تاکید بر اینکه شورای فرهنگ عمومی استان ظرفیت تبدیل شدن به قرارگاه فرهنگی را دارد ادامه داد: قرارگاه شورای فرهنگ عمومی مسائل فرهنگی استان را مساله یابی و مبتنی بر آن حکمرانی فرهنگی کند و با کشف واقعیت‌های فرهنگی و اجتماعی جامعه برنامه ریزی شود.

نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: نقش شورای فرهنگ عمومی در مدیریت بودجه در راستای راهبری کردن برنامه های فرهنگی عمومی مشخص شود.

آیت الله شعبانی موثقی افزود: یکی از اشکالات اساسی اینجاست که شورای فرهنگ عمومی در استان ها مستقل عمل نمی کند و در تهران موضوعی مصوب و به استان‌ها دیکته می شود که این سیاست به عدالت نزدیک نیست.

وی ادامه داد: برش استانی سند فرهنگی استان همدان طی زحمات ۲ ساله تهیه شده و باید رویکرد سیاست‌های استان بر مبنای آن برنامه ریزی شود.

امام جمعه همدان با بیان اینکه ما به اندازه تلاشمان آورده فرهنگی نداریم اظهار داشت: نتیجه مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید کف میدان مشخص شود.

آیت الله شعبانی موثقی با تاکید بر اینکه الزام آوری قوانین و مصوبات این شورا باید سریعتر ابلاغ شود افزود: حلقه های میانی و مردمی راه اندازی و حمایت و نقش دستگاه های دولتی در برنامه های فرهنگی مشخص شود.

امام جمعه همدان: بودجه های فرهنگی با نظارت شورای فرهنگ عمومی هزینه شود

نسل جوان و گروه‌های مردمی در زمینه فرهنگی پای کار هستند

معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان نیز در این نشست اظهار داشت: اقدامات دولت مردمی و انقلابی سیزدهم در زمینه‌های فرهنگی امیدوار کننده و به دور از سیاه‌نمایی‌ است.

حسن رضانیا گفت: پیشران تحول فرهنگی با هم‌افزایی گروه‌های مردمی و دستگاه‌های اجرایی استان در حال حرکت رو به جلو است.

وی با تاکید بر حمایت جدی از رشد فرهنگ عمومی در استان ادامه داد: آینده فرهنگی استان بسیار درخشان و پُر امید پیش بینی می شود.

نماینده مردم شهرستان های همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی همچنین اظهار داشت: ساماندهی فرهنگی یکی از مشکلات کشور است و در مسائل فرهنگی بودجه های کلانی هزینه می‌شود.

حمیدرضا حاجی بابایی از اجرایی طرح حکمت در استان همدان و زنجان خبر داد و گفت: بزرگراه حکمت از زنجان تا همدان، نخستین بزرگراه فرهنگی کشور است که از سهرورد در زنجان آغاز می‌شود و تا آرامگاه بوعلی سینا ادامه دارد.

وی اظهار داشت: مقرر شد جاده‌ای به نام "جاده حکمت" طراحی و پایه ریزی شود که دستاوردهای ارزشمندی برای استان به همراه خواهد داشت.

نماینده مردم شهرستان های همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: این طرح در سال گذشته در قالب یک پیشنهادی از سوی کارشناسان و از زبان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان شد و در این پیشنهاد قرار شد که بین سهرورد استان زنجان و استان همدان در قالب طرحی با عنوان جاده حکمت ارتباط تنگاتنگ علمی و فرهنگی صورت گیرد و این طرح برای اولین بار در کشور اجرا خواهد شد.

حاجی بابایی افزود: بزرگراه حکمت از زنجان تا همدان، نخستین بزرگراه فرهنگی کشور است که از شهرستان سهرورد در زنجان، محل تولد شیخ اشراق آغاز می‌شود و تا آرامگاه بوعلی سینا در همدان ادامه دارد.

جشنواره ابوذر فاخرترین جشنواره رسانه ای کشور

مسئول سازمان بسیج رسانه استان همدان نیز در این نشست اظهار داشت: جشنواره رسانه ای ابوذر به عنوان فاخرترین جشنواره رسانه ای در کشور و استان ها توانسته است در حوزه نظام مسائل و تبیین دستاوردها با رویکرد امید آفرینی نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشد.

ناصر قوامی مشفق گفت: نام این جشنواره برگرفته از نام مبارک صحابه پاک رسول اکرم(ص) و یار بصیر و با وفای حضرت امیرالمومنین علی (ع) ابوذر غفاری است.

وی ادامه داد: همچنین نظر به تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری پیرامون امیدآفرینی در جامعه، نهمین جشنواره رسانه ای ابوذر با رویکرد امید آفرینی در سراسر کشور و استان همدان برگزار می شود.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان همدان اظهار داشت: اصحاب رسانه و خبرنگاران در قالب این جشنواره در فضای آزاد و منصفانه به بیان مطالبات و تبیین دستاوردها در محورها و قالب های خواسته شده خواهند پرداخت.

قوامی مشفق افزود: اصحاب رسانه با متراکم کردن نور ایمان و امید در رسانه های استان به دنبال شکستن فضای ناامیدی در جامعه حرکت خواهند کرد.

وی ادامه داد: در این دوره از جشنواره ابوذر سیاست‌گذاری‌ها هدفمندتر شده و سعی شده است که جشنواره رسانه‌ای ابوذر به صورت مساله‌محوری با رویکرد حل مشکلات و معضلات برگزار شود.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان گفت: نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در قالب‌های گزارش، مصاحبه، یادداشت، سرمقاله، تیتر، اینفوگرافی، موشن‌گرافی، عکس، کلیپ گزارش ویدئویی، مستند و پادکست پیش بینی شده است.

قوامی مشفق اظهار داشت: محورهای نهمین دوره از این جشنواره نیز «مهار تورم، رشد تولید»، «جهاد تبیین»، «پیوند رسانه و صنعت»، «مقابله با آسیب‌های اجتماعی»، «دستاوردهای انقلاب اسلامی»، «بسیج و حوزه‌های عمل»، «امید و نشاط آفرینی»، «خانواده، جامعه و فرزندآوری»، «سبک زندگی ایرانی و اسلامی (عفاف و حجاب)» و «رسانه و گروه‌های جهادی» است.

امام جمعه همدان: بودجه های فرهنگی با نظارت شورای فرهنگ عمومی هزینه شود

وی یادآور شد: ۲ محور ویژه استان همدان نیز در این جشنواره گنجانده شده است که شامل مطالبه گری منصفانه و منجر به نتیجه و همچنین تولیدات ویژه دومین کنگره شهدای استان همدان است.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان همدان گفت: علاقه‌مندان می‌توانند آثار تولیدی خود را در بازه زمانی دیماه ۱۴۰۱ تا پایان دیماه ۱۴۰۲ در پایگاه جشنواره به آدرس http://hamedan.basijrasaneh.ir بارگذاری کنند.

در پایان این نشست پوستر نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان همدان با حضور حجت الاسلام "عبدالحسین خسرو پناه" دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور رونمایی شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha