ابراهیمی: تجهیزات رشته بادبانی مستهلک شده‌اند /نیاز یک میلیون دلاری

تهران- ایرنا- سرپرست فدراسیون بادبانی گفت: بیشتر منابع مالی اندک این فدراسیون صرف پرداخت حقوق کارکنان و خرید لوازم دفتری می‌شود که با توجه به گران بودن ارز ومحدودیت منابع مالی، تجهیزات این ورزش مدت‌هاست که به‌روز نشده است.

خسرو ابراهیمی در گفت‌گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: بحث جدایی فدراسیون بادبانی از قایقرانی در سال‌های گذشته مطرح و در زمان چند رئیس فدراسیون پیگیری شد. در چند سال اخیر نیز این موضوع در جریان بوده تا اینکه وزیر ورزش با تفکیک آن موافقت کرد. تا پیش از این رشته‌های بادبانی زیر نظر کمیته بادبانی فعالیت می‌کردند، اما با دستور وزارت ورزش این فدراسیون دارای اساسنامه جدید و بودجه خاص خود است و می‌تواند طرح‌های مختلفی برای توسعه آن اجرایی کند. بادبانی در جهان شامل ۱۱۰ رشته مختلف است که ۱۰ رشته آن المپیکی به شمار می‌رود و توسعه این رشته می‌تواند به کاروان ورزشی ایران در آسیا و المپیک کمک کند.

وی ادامه داد: با مستقل شدن این فدراسیون در ابتدا هیچ امکانات و تجهیزاتی نداشتیم و به واقع بودجه ما از زیر صفر شروع شد. کیش امکانات لازم را برای توسعه رشته‌های آبی دارد. همچنین میزبانی این جزیره و منطقه آزاد آن از فدراسیون بادبانی موجب خواهد شد تا توجه خاصی به این رشته شود. امکانات جزیره کیش و همجواری این جزیره با کشورهای حاشیه خلیج فارس می‌تواند بهترین فرصت برای مدیران فدراسیون بادبانی در آینده باشد زیرا کشورهای عربی سرمایه‌گذاری زیادی در بخش بادبانی داشتند و ما می‌توانیم اردوهای مشترک و تورنمنت‌های معتبری با حضور آنان در خلیج همیشه فارس برگزار کنیم.

سرپرست فدراسیون بادبانی به فعالیت این ورزش نیز اشاره کرد و گفت: بادبانی تمرکز خاصی در رشته‌های کایت بردینگ (موج سواری در آب)، اسکی روی آب، رشته قایقرانی لیزر(ایلکا)، آبتیمست و دوبدنه آبی ۱۵ و ۱۶ دارد که بنا داریم با سفر به استان‌های کشور پتانسیل موجود را از طریق آمایش سرزمینی بررسی کنیم. هم اینک شهرهای بوشهر، هرمزگان، مازندران و گیلان از فعال‌ترین رشته‌های این ورزش به حساب آمده که توجه به آن سوای رشد این ورزش نیز زمینه حضور توریست ورزشی را به کشورمان به همراه خواهد آورد.

ابراهیمی: تجهیزات رشته بادبانی مستهلک شده‌اند /نیاز یک میلیون دلاری

فعالیت ۱۱ هیئت استانی بادبانی در کشور

سرپرست فدراسیون بادبانی این راهم گفت: با توجه به استقلال بادبانی از فدراسیون قایقرانی، هم اینک ۱۱ هیئت استانی در این ورزش فعال هستند که بنا داریم تا در آینده نزدیک با برگزاری انتخابات کمیته‌های تخصصی ساختار این فدراسیون را تشکیل دهیم. بنا داریم مجمع انتخاباتی ریاست فدراسیون بادبانی طی یک یا ۲ماه آینده برگزار تا این ورزش از بلاتکلیفی خارج شود.

ابراهیمی ادامه داد: از برنامه مهم دیگر ما برگزاری کلاس‌های مربی‌گری خارجی است که در این راستا با فدراسیون جهانی بادبانی مکاتبات آن انجام شده است، بنا است این دوره تخصصی در تیرماه با مدرسی نفراتی از چین، هند و امارت برگزار شود.

نیاز یک میلیون دلاری برای به‌روزرسانی تجهیزات بادبانی

وی ادامه داد: با توجه به افزایش نرخ ارز بیش از ۱۵سال است که تجهیزات این ورزش به‌روز نشده است. باتوجه به اینکه خرید این تجهیزات وارداتی ارزان نیست؛ حداقل به تامین یک میلیون دلار ارز نیاز است. با توجه به بودجه صفر این فدراسیون این موضوع در این برهه زمانی دور از ذهن است. بادبانی هم اینک در یکی از طبقات فدراسیون قایقرانی مستقر شده است که بیشتر منابع مالی صرف پرداخت حقوق و خرید تجهیزات دفتری می‌شود. تاکنون وزارت ورزش و جوانان اعتباراتی را به این ورزش اختصاص داده‌اند ولی با توجه به حجم و وسعت کار، این منابع کفاف نیازهای ما را ندارد.

ابراهیمی: تجهیزات رشته بادبانی مستهلک شده‌اند /نیاز یک میلیون دلاری

بادبانی در بازی‌های هانگژو هیچ جایگاهی ندارد

ابراهیمی همچنین به مسئولان کمیته ملی المپیک گلیه کرد و گفت: این ورزش با توجه به حضور نفرات و مربیان می‌تواند یکی از ورزش‌های با پتانسیل در کسب مدال در بازی‌های آسیایی هانگژو به حساب آید. گلایه من از مسئولان کمیته المپیک این است که ما را در هانگژو قبول نکردند.

سرپرست فدراسیون بادبانی خاطر نشان کرد: با توجه به جدید بودن این فدراسیون، منکر آن نبوده که از لحاظ کیفی هنوز پیشرفتی نداشتیم بلکه با حضورمان در این بازی‌ها می‌توان جایگاه پنجم تا ششم را بدست آوریم که برای آینده این ورزش تاثیرگذار باشد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha