۱۴ تیر ۱۴۰۲، ۲۰:۰۳
کد خبر: 85161369
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

برپایی جشن عید غدیر در ۸۸ نقطه استان مرکزی

۱۴ تیر ۱۴۰۲، ۲۰:۰۳
کد خبر: 85161369
برپایی جشن عید غدیر در ۸۸ نقطه استان مرکزی

اراک_ایرنا_دبیر  بنیاد بین المللی غدیر استان مرکزی با تبیین برنامه های پیش رو در عید غدیر در استان گفت: جشن عید غدیر در ۸۸ نقطه این استان برگزار می شود.

به گزارش ایرنا، علی عزیزی عصر چهارشنبه در نشست خبری که با هدف تبیین برنامه های دهه ولایت و رویداد بزرگ شب های شاد علوی برگزار شد؛ افزود: در سفرهای متعدد مسئولان مرتبط با غدیر کشور که به استان مرکزی صورت گرفته عنوان شده که استان مرکزی به‌خصوص شهر اراک در برگزاری رویداد بزرگ غدیر گوی سبقت را نسبت به استان های دیگر ربوده است.
وی برگزاری یک دهه جشن برای دهه امامت و ولایت را یک مؤلفه هویتی برای مردم شهر اراک عنوان کرد و اظهار داشت: خوشبختانه استان مرکزی غرق در نشاط و شادمانی است و می توان در گوشه گوشه شهر می توان عطر غدیر را احساس کرد.
عزیزی از برگزاری مهمانی بزرگ در روز عید غدیر خبر داد و تصریح کرد: یکی از پویش های بنیاد غدیر، پویش سفره هم ولایتی است که در این پویش در روز عید غدیرخم با کمک فرمانداران ۱۲ شهرستان از جمله بخشداران، دهیاران و مسئولین دهستان ها سفرهای اطعام علوی در تمام روستاهای استان برگزار می‌شود.
دبیر بنیاد بین المللی غدیر استان مرکزی تأکید کرد: در همین راستا یک مهمانی بزرگ به وسعت استان مرکزی خواهیم داشت تا این رویداد تحت عنوان " یک استان مهمان علی است" برگزار شود.

وی از برگزاری اولین سال رویداد شب های شاد علوی خبر داد و عنوان‌ کرد: از آنجا که سال اول برگزاری این رویداد در حال انجام است به منظور برگزاری هر چه با کیفیت تر و به جهت اینکه اتفاق بهتری به‌واسطه این رویداد رقم خورده شود فعالیت های فاخر علمی و فرهنگی صورت گرفته است.
عزیزی از پویش به عشق مولا خبر داد و تصریح کرد: در این پویش بنا بر این است هر یک از صنوف در صنف و رسته خود یک کار ویژه خاص انجام دهد و به عشق امیر المؤمنین فعالیت هایی منجمله تخفیف به مشتریان در نظر گرفته شود.
وی از پویش یک دقیقه با سادات خبر داد و گفت: از آنجا که شجره نامه سادات محترم در شرف فراموشی است لذا انتظار می‌رود سادات نسبت به شجره نامه خود احساس مسئولیت کنند و نسبت به نگهداری آن مساعی بیشتری داشته باشند در این راستا بنا بر این است کلیپ یک دقیقه ای از سادات جلیل القدر توسط مردم تهیه شود.
دبیر بین الملی غدیر استان مرکزی با اعلام پویش اطعام همسایه اظهارداشت: اطعام روز غدیر ثواب ویژه و خاصی دارد و در سایر مناسبت های مرتبط با ائمه اطهار نگاه خاصی نسبت به افطار و اطعام نسبت به‌ غدیر وجود ندارد.
وی تصریح کرد: اطعام ویژه غدیر است و روایات مختلفی در باب غدیر وارد شده است.
دبیر بنیاد بین المللی غدیر استان مرکزی گفت: تنها بدنبال برگزاری نذری های بزرگ نیستیم بلکه بدنبال احیای نذرهای کوچک خانگی و مردم محور هستیم.
عزیزی خاطر نشان ساخت: مجمع مردمی اکران غدیر بصورت خودجوش در ۱۱۵ مسجد در روز عید غدیر به مردم خدمات لازم را ارائه می‌کنند همچنین در پارک ملت برنامه اطعام و برنامه های فرهنگی مختلفی برگزارخواهد شد.
وی گفت: در این برنامه ها کانون پرورش فکری نیز حرکتی رو به جلو داشته که امید می رود استمرار داشته باشد.
عزیزی از برپایی ۵۵ایستگاه در ۵۵محله توسط شهرداری‌ اراک خبرداد و عنوان کرد:۱۰ جشن مسجد محور نیز در سطح شهر اراک برگزار خواهد شد.
وی اظهار کرد: درشهرهای مختلف استان منجمله کمیجان،محلات، خمین،ساوه و زرندیه و...برنامه ها و مهمانی‌های بزرگ عید غدیر برپا خواهد شد.
عزیزی با بیان اینکه در این رویداد بیش از ۴۰ مجموعه فرهنگی، قرآنی و مذهبی فعالیت می کنند و در کنار آنها تعدادی از دستگاه های فرهنگی نیز حضور دارند، گفت: در این رویداد فرهنگی بزرگ چند حوزه را مورد از جمله کودک و نوجوان، عفاف و حجاب و غرفه ویژه خواهران، غرفه بازی تفریح و سرگرمی در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: کانون فرهنگی ،پرورشی کودکان و نوجوانان با برنامه های ویژه، اداره آموزش و پرورش، دار القرآن های آموزش و پرورش و کتابخانه ها، هلال احمر، امامزادگان ۷۲ تن ساروق، مهمان ویژه از مهاجرین افغانی، بنیاد هنری سقا و هیئات مذهبی با تمام توان در این جشن حضور دارند.
عزیزی بیان داشت: بیش از ۵۰۰ خادم از هیئات مذهبی تمام تلاش ما این است که بتوانیم لحظات شاد و مفرحی ایجاد کنیم.
وی با اشاره به اینکه چندین گروه سرود دختران و پسران برای حضور و اجرا اعلام آمادگی کرده اند، افزود: در روز عید غدیر جشن خیابانی از پل محسنی تا خیابان ادبجو برگزار خواهد شد و در بازار سنتی اراک نیز اطعام علوی صورت می‌گیرد و در ۸۸ نقطه شهرشاهد برگزاری جشن های غدیر خواهیم بود.

عزیزی گفت:در بنیاد بین المللی غدیر به‌دنبال احیای نهج البلاغه خوانی و احیای جلسات تدریس و تفسیر نهج البلاغه در مساجد و مراکز فرهنگی هستیم.

وی از آئین افتتاح انجمن علمی مطالعات نهج البلاغه ایران در دانشگاه اراک طی روزهای آتی خبر داد و اظهار داشت: بدنبال دوره‌ های آموزشی و تبیینی در باب زندگی و سیره علوی و آموزه های علوی هستیم.
عزیزی با اشاره به مراحل اجرایی بزرگترین کتابخانه عمومی کشور در میدان سرداران اراک، گفت: انتظار می رود این کتابخانه به نام نامی مولا امیر المؤمنین نامگذاری شود و یک کتابخانه تخصصی بنام امام علی (ع) در آن در نظر گرفته شود تا محبان و عاشقان ایشان بتوانند بصورت تخصصی از این کتب استفاده‌ کنند.
وی یادآور شد: در سال گذشته آورده های مردمی حدود ۵ و نیم میلیارد تومان بوده که این رقم در سال جاری به ۷ الی۸ میلیارد تومان افزایش یافته است‌.
گفتنی است؛ این نشست تور رسانه ای با بازدید از غرفه های سومین رویدادبزرگ شبهای شاد علوی و پوشش رسانه ای این رویداد فرهنگی همراه بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha