پژوهش‌های عمیق شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌شوند

تهران - ایرنا - بنیاد ملی علم ایران از پژوهش‌های عمیق شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌کند.

به گزارش روز شنبه گروه علم و آموزش ایرنا از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، بنیاد ملی علم ایران به عنوان حلقه اتصال دانشگاه و صنعت، فراخوانی را درخصوص رفع مشکلات و چالش‌های دانش بنیان‌ها و حمایت از پژوهش عمیق این شرکت‌ها ارائه داد.

بنیاد ملی علم ایران (صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور) در راستای ماموریت‌گرا شدن پژوهش‌ها و حمایت از طرح‌های پژوهشی که به فناوری روز دنیا می‌پردازد، فراخوانی را با عنوان برنامه حمایت از پژوهش عمیق شرکت‌های دانش‌بنیان اعلام کرده است.

بر اساس این فراخوان مشکلات و چالش‌های شرکت‌های دانش‌بنیان تا ۳۱ تیرماه سال جاری در بنیاد علم ایران بررسی و رفع می شود. زمان بررسی مشکلات و چالش‌های شرکت‌های دانش بنیان در این فراخوان از ۲۳ اردیبهشت ماه لغایت ۳۱ تیر ماه سال جاری خواهد بود.

مصطفی امینی مدیر برنامه حمایت از پژوهش شرکت‌های دانش‌بنیان بنیاد ملی علم ایران در این زمینه گفت: این فراخوان به شرکت‌های دانش بنیان این امکان را می دهد که در راستای حل چالش‌های اساسی در صنعت از حمایت بنیاد علم بهره مند شوند.

وی افزود: براساس این فراخوان از پژوهش‌های عمیق شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می شود. به این ترتیب که آن دسته از شرکت‌های دانش بنیان که نیازهای پژوهشی پُر ریسک دارند، در این فراخوان، نیازهای شرکت خود را از طریق سامانه کایپر صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور به بنیاد علم اعلام می‌کنند.

مدیر برنامه حمایت از پژوهش شرکت‌های دانش‌بنیان بنیاد علم خاطرنشان کرد: در ادامه سیستم بررسی و داوری نیازها توسط همکاران صندوق انجام می‌شود و اگر مشخص شود که پژوهش پر ریسک مورد نیاز شرکت دانش بنیان، جزو نیازهای با اولویت بالای کشور باشد و داوران هم این موضوع را تأیید کنند، وارد فاز دوم خواهد شد.

امینی یادآور شد: بر اساس این طرح ۸۰ درصد هزینه مربوط به پروژه تا سقف ۲۰ میلیارد ریال بر عهده صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور است و ۲۰ درصد باقی مانده نیز توسط شرکت دانش بنیان پرداخت می‌شود.

وی تصریح کرد: این مبلغ جهت تامین هزینه های حق‌التحقیق پژوهشگر، خرید تجهیزات و مواد اولیه، ارائه خدمات پژوهشی و استهلاک تجهیزات درنظر گرفته شده است.

مدیر برنامه حمایت از پژوهش شرکت‌های دانش بنیان بنیاد علم درخصوص ارکان اصلی برنامه پژوهش عمیق هم اظهار داشت: طبق برنامه‌ریزی انجام شده، شرکت دانش‌بنیان، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و پژوهشگر سه رکن اصلی این طرح را شامل می‌شود.

امینی ادامه داد: شرکت دانش بنیان باید شخصی را به عنوان نماینده معرفی کند که مدیر پروژه شود و از ابتدا تا انتهای انجام طرح با بنیاد علم ایران در ارتباط باشد. پژوهشگر اصلی نیز یک عضو هیئت علمی است و بناست تا مدیریت مباحث علمی را برعهده بگیرد. صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور نیز به عنوان ناظر در این پروژه عمل می‌کند و بنابراین ناظری از طرف صندوق برای طرح تعیین می‌شود که مباحث مربوط به گزارش‌های پژوهشی و موضوعات مالی را بررسی می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha