بازار ۹۷ میلیارد دلاری در انتظار نانولوله‌های کربنی

تهران - ایرنا - بازار نانولوله‌های کربنی در سال ۲۰۳۰ میلادی پیش‌بینی می‌شود به رقم ۹۷٫۶۴ میلیارد دلار برسد. در حالی که این رقم در سال ۲۰۲۲ حدود ۳۸ میلیارد دلار بود و این روند نشان از رشد سالانه ۱۳٫۲۵ درصدی این بازار دارد.

به گزارش روز شنبه گروه علم و آموزش ایرنا، براساس اعلام ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، پیش‌بینی می‌شود پلاستیک‌ها و کامپوزیت‌ها به‌عنوان مواد غالب در صنایع مختلف ظاهر شوند که بیشتر ناشی از افزایش استفاده از پلیمرهای مهندسی و تقویت شده با نانولوله‌ در بخش‌های خودرو و ساختمان در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۳۰ است.

بر اساس این گزارش انتظار می رود تقاضا برای این مواد به دلیل خواص استثنایی و تطبیق‌پذیری آنها افزایش یابد. پلاستیک‌ها که به دلیل دوام، انعطاف‌پذیری و مقرون به صرفه بودن شناخته می‌شوند، کاربردهای گسترده‌ای در بخش‌های مختلف، از بسته‌بندی گرفته تا الکترونیک دارند.

آمریکای شمالی در طول دوره پیش‌بینی رشد قابل توجهی در بازار نانولوله‌های کربنی تجربه می‌کند که در درجه اول به دلیل تمرکز تولیدکنندگان در این منطقه است. بسیاری از تولیدکنندگان برجسته صنعت پلاستیک و کامپوزیت پایگاه خود را در آمریکای شمالی مستقر کرده‌اند که به تسلط بر بازار این منطقه کمک می‌کنند.

انتظار می‌رود بخش برق و الکترونیک در بازار نانولوله‌های کربنی در دوره پیش‌بینی شده رشد کند. این روند را می‌توان به خواص الکتریکی استثنایی پلاستیک‌ها و کامپوزیت‌ها نسبت داد که آنها را برای ساخت دستگاه‌های الکترونیکی بسیار مناسب می‌کند. پلیمرهای مهندسی شده ویژگی‌های مطلوبی مانند استحکام دی الکتریک بالا، رسانایی الکتریکی کم و پایداری حرارتی عالی از خود نشان می‌دهند که آنها را برای کاربرد در صنایع برق و الکترونیک ایده‌آل می‌کند.

بازارهای منطقه‌ای در آسیا - اقیانوسیه به عنوان سریع‌ترین رشد بازار نانولوله‌های کربنی ظاهر شده‌اند که بیشتر ناشی از تقاضای قابل توجه در کشورهای در حال توسعه مانند چین، هند و تایوان است. این رشد را می‌توان به افزایش تقاضای این منطقه برای محصولات الکترونیکی نسبت داد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha