محمد عقیل عامری سیاهویی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این واحدهای بخار طبق برنامه زمانبندی در مدت زمان ۲۴ ماه با اعتبار ۱۲ هزار میلیارد تومان به بهرهبرداری میرسد.
وی بیان کرد: با اضافه شدن این سه واحد، تولید نیروگاه خلیجفارس به یکهزار و ۵۰۰ مگاوات و راندمان آن به بالای ۵۰ درصد میرسد و به عنوان بزرگترین نیروگاه در بحث تولید در هرمزگان شناخته میشود.
مدیرعامل شرکت تولید برق خلیج فارس یادآورشد: این نیروگاه هماکنون دارای ۶ واحد گازی هرکدام با ظرفیت ۱۶۵ مگاوات است که در بهترین و بالاترین سطح تولید و آمادگی هستند و در مدار تولید قرار دارند.
عامری سیاهویی با بیان اینکه ۲۴۰ نفر به صورت مستقیم در این نیروگاه مشغول به کار هستند، ادامه داد: در سال گذشته تعمیرات نیمه اساسی در واحد سه و تعمیرات اساسی در واحد پنج نیروگاه انجام شد و نخستین نیروگاه در استان بود که تعمیرات را زودتر تکمیل کرد و همین امر موجب شد تا در تابستان امسال هر ۶ واحد در مدار تولید باشند.
وی بیان کرد: سال گذشته این نیروگاه پنج میلیون، ۸۲۵ هزار و ۸۵۴ مگاوات برق تولید کرد که خوشبختانه با گذشت ۲۰ سال از راهاندازی آن با دانش فنی و توانمندی بالای نیرویهای خدوم شرکت هنوز تمام واحدها با تمام ظرفیت و آمادگی کامل در مدار تولید قرار دارند.
عامری در ادامه وسعت نیروگاه خلیج فارس را ۱۰۷ هکتار عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۲۱ هکتار آن فضای سبز که درختان ثمرده بومی و محلی از جمله کُنار، نخل، گاروم زنگی، نارنج و مرکبات کاشته شده است.
نیروگاه خلیجفارس در ۴۰ کیلومتری شمال شرقی بندرعباس و در منطقه قلعه قاضی واقع شده است؛ این نیروگاه روی پست ۲۳۰ است و تنها مصرف کننده گاز پالایشگاه سرخون است و به دلیل اینکه این نیروگاه گازی بوده و آلایندگی ندارد لذا مشکلی برای محیط زیست ایجاد نمی کند به عنوان یک صنعت سبز شناخته میشود.
نظر شما