مدیران دستگاه‌ها نظارت بیشتری بر اجرای پروژه‌های عمرانی داشته باشند

سنندج- ایرنا- رییس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی گفت: اجرای پروژه‌های عمرانی در زمان کم جزو مطالبات مردم بوده و این مهم نیازمند پیگیری جدی مدیران و نظارت بر انجام طرح‌هاست.

به گزارش خبرنگار ایرنا، بهزاد رحیمی روز شنبه در جلسه شورای اداری استان کردستان در سنندج اظهار کرد: انتطار داریم استاندار کردستان با قدرت بر اجرای پروژه‌های عمرانی نظارت داشته باشد، همچنانکه در این راستا اقدامات خوبی هم صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه نیازمند بازگشت اعتماد و نشاط مردم هستیم، افزود: مردم به خدمت نیاز دارند و امیدواریم در عمل شاهد تحقق وعده‌های دولت باشیم، ضمن اینکه تا پایان فصل عمرانی، سه ماه بیشتر باقی نمانده است.

مردم قدردان رفع مشکل آب شرب سقز و سنندج

رییس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی در ادامه گریزی به مشکل آب شرب در سنندج و سقز زد و گفت: مردم قدردان تلاش استاندار و معاونین برای تامین آب شرب سالم و باکیفیت در این شهرها هستند.

رحیمی به دغدغه حوادث رانندگی دلخراش در کریدور شمال جنوب و مسیر دیواندره به سقز اشاره کرد و ادامه داد: در این مسیر اجرای کریدور عملا تعطیل شده و پیمانکار برای اجرای طرح انتخاب نشده است.

پیگیری طرح راه اهن همدان- سنندج و پیشرفت کارهای عمرانی طرح فرودگاه سقز، از دیگر مواردی بود که وی به آن اشاره داشت و افزود: این پروژه‌های شاخص در کنار طرح‌های دیگر، می‌تواند باعث توسعه استان شود.

رییس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی یاداور شد: با این وجود، امسال دستاوردهای بسیار خوبی در استان حاصل شد؛ به طوریکه بودجه استان از رتبه ۲۴ کشور به ۱۰ ارتقا یافت.

رحیمی با بیان اینکه نباید وارث کم کاری های گذشته باشیم، اضافه کرد: لازم است با جذب اعتبارات مناسبی که به استان تخصیص یافته است برای توسعه استان در بخش های مختلف استفاده کرد.

وی در ادامه به طرح نهضت ملی مسکن اشاره کرد و گفت: کارهای خوبی انجام شده اما با وضعیت مطلوب فاصله زیادی داریم و نیازمند پیگیری جدی تر است.
 

هزینه کرد هزار میلیارد ریال در ماه برای سلامت مردم کردستان

مدیرکل بیمه سلامت کردستان هم در این نشست گفت: در حال حاصر بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند و ۹۰ درصد آنان بیمه نامه رایگان دریافت کرده اند.

انور اسماعیلی به اجرای نسخه نویسی الکترونیک ادامه داد: ماهانه ۳۰۰ هزار نسحه سرپایی و ۱۵ هزار پرونده بیمارستانی تولید می شود.

وی با اشاره به اینکه ماهانه هزار میلیارد ریال برای بیمه شدگان سلامت هزینه می شود، یادآور شد: در بحث نظام ارجاع سلامت هم ۳۵۰ هزار کردستانی به مطب های شخصی متصل شده اند و قرار است این طرح به دانشگاه علوم پزشکی واگذار شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha