۲۶۳۶ میلیارد تومان اعتبار دستگاه‌های اجرایی کرمان جذب نشد

کرمان - ایرنا - سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: ۲۶۳۶ میلیارد تومان از اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای تا روز ۱۵ تیرماه در حساب جاری دستگاه‌های استان باقی مانده است و برخی دستگاه کوچک هم هنوز این اعتبار را جذب نکردند.

به گزارش ایرنا، محمدرضا وحیدی بعد از ظهر شنبه در نشست شورای توسعه و برنامه ریزی استان کرمان، افزود: این اعتبارات با توجه به نقش توسعه ای باید به صورت کامل تا پایان تابستان سال جاری جذب شود.

وی اظهار داشت: شرکت آبفا ۴۳۲ میلیارد تومان، نوسازی مدارس ۳۸۷ میلیارد تومان، راهداری ۳۵۳ میلیارد تومان، راه و شهرسازی ۱۵۵ میلیارد تومان و آب منطقه ای ۱۳۷ میلیارد تومان از این اعتبارات را به خود اختصاص داده اند.

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان عنوان کرد: ۳۸ میلیارد تومان اعتبار شهرداری کرمان نیز برای نصب سیستم پایش تصویری حدود ۶ تا هفت ماه در حساب شهرداری باقی مانده و هزینه نشده است.

وی گفت: ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان مانده اعتبار دستگاه های اجرایی تا پایان خرداد در حساب‌ها باقی مانده است که باید تعیین تکلیف شود.

وحیدی افزود: ۱۱۸ میلیارد تومان اسناد خزانه در استان داشتیم که از این میزان ۵۲ میلیارد تومان جذب و ۶۶ میلیارد تومان جذب نشده و در این زمینه برخی دستگاه ها هیچ جذب منابعی نداشتند.

۸۸۴ میلیارد تومان سهم کرمان از اعتبارات معادن

وی اضافه کرد: میزان اعتبارات تبصره ۶ (بهره مالکانه معادن) در کشور طی سال گذشته ۸۱۰ میلیارد تومان بود که از این میزان ۲۹۹ میلیارد تومان به کرمان ابلاغ شد.

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان بیان کرد: امسال این اعتبار به ۲ هزار میلیارد تومان رسیده و سهم استان حدود ۷۳۸ میلیارد تومان می‌شود و معادل ۲۴۷ درصد رشد دارد.

وی ادامه داد: خسارت بهره برداری معادن کشور نیز در سال جاری ۳۰۰ میلیارد تومان تعیین شده که سهم کرمان ۱۴۶ میلیارد تومان معادل ۴۹ درصد است.

وحیدی تصریح کرد: پروژه های دستگاه ها در راستای جبران خسارت معادن باید به دبیرخانه شورای معادن ارسال و در این شورا مصوب شود که در حوزه معادن به استان امسال ۸۸۴ میلیارد تومان در مجموع بهره مالکانه و خسارت معادن تعلق می‌گیرد.

وی با اشاره به پروژه های به نام در پیوست شماره یک قانون بودجه، گفت: اعتبار این بخش یک هزار و ۳۴۵ میلیارد تومان در سال گذشته بود که با رایزنی دستگاه ها عملکرد این حوزه به یک هزار و ۳۹۵ میلیارد تومان رسید.

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان یادآور شد: امسال این اعتبار یک هزار و ۶۴۲ میلیارد تومان شده که نسبت به سال گذشته ۱۸ درصد رشد داشته و این اعتبار در فصول مختلف از جمله امور قضایی، انرژی و حمل و نقل جذب می شود.

وی افزود: استان کرمان در اعتبارات مطلق در رتبه چهارم و در اعتبارات هزینه ای در رتبه هفتم کشور قرار دارد و امسال با توجه به رایزنی ها این اعتبار را ۳۹ درصد افزایش دادند در حالی که متوسط کشور در این بخش رشد ۳۴ درصدی داشته است.

وحیدی با بیان اینکه استان کرمان با ۳۸.۲ درصد رشد اعتبارات هزینه ای در رتبه پنجم کشور قرار گرفته است، عنوان کرد: کتاب ظرفیت ها و تبصره های مهم قانون بودجه را تهیه و تدوین کرده و در اختیار دستگاه ها قرار دادیم.

۳۰۰ میلیارد تومان اعتباری روستاهای فاقد دهیاری آزاد شد

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبارات روستاهای فاقد دهیاری در حساب فرمانداری ها بود که این موضوع در شورای نظارتی استان بررسی شد و فرمانداران مجاز شدند که این اعتبار را به صورت متمرکز هزینه کنند.

وی ادامه داد: با توجه به انباشت پول در حساب فرمانداری و کاهش ارزش روزانه آن، بایستی در این حوزه برنامه ریزی ویژه داشته باشیم.

وحیدی تصریح کرد: یک هزار و ۵۴۷ میلیارد تومان از اعتبارات سفر رییس جمهور معادل ۵۱ درصد تعهدات استانی است که امیدواریم هرچه سریعتر جذب و تخصیص یابد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha