گام بزرگ فدراسیون پهلوانی برای بیمه مرشدان/ اجرای طرح «هر مدرسه یک زورخانه» در ۶ استان

تهران- ایرنا- نایب رییس فدراسیون پهلوانی و زورخانه‌ای گفت: به دنبال آن هستیم شماری از مرشدان زورخانه‌ای ایران را با همکاری صندوق هنر بیمه کنیم.

سیدحسن سبزواری روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های مهم فدراسیون زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی ساماندهی مرشدان فاقد بیمه است که این قشر با توجه به فعالیت متمادی از خدمات درمان و بازنشستگی محروم هستند. در این راستا در نشستی که با رییس فدراسیون با مدیرعامل صندوق اعتباری انجام شد برای آینده کاری این فعالان موافقت‌هایی صورت گرفت.

وی با بیان اینکه در مرحله نخست ۵۶ مرشد بیمه شدند، خاطر نشان کرد: مرشدان به عنوان فعالان حوزه موسیقی و هنرمند شناخته می‌شوند. بنا داریم در مراحل بعدی اعضای دیگری را با تایید روسای هیئت‌های استانی و فدراسیون به صندوق هنر معرفی کنیم.

نایب رییس فدراسیون زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی اضافه کرد: طبق رتبه‌بندی مرشدان، این قشر از جایگاه یک تا ۹ تقسیم می‌شوند که از درجه پنجم تا نهم بیمه می‌شوند. البته در این تفاهم‌نامه یکصد مرشد کمتر از ۵۰ سال و فاقد بیمه شناسایی شدند که از این صندوق خدمات بازنشستگی دریافت کنند.

سبزواری همچنین گفت: مسابقات میدان‌داری، لیگ مستعدین نوجوانان و جوانان، لیگ برتر ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی، مسابقات تیمی بزرگسالان و المپیاد ورزشی استعدادهای برتر زورخانه‌ای تا نیمه نخست امسال برگزار خواهد شد.

گام بزرگ فدراسیون پهلوانی برای بیمه مرشدان/ اجرای طرح «هر مدرسه یک زورخانه» در ۶ استان

فعالیت ۹۰۰ زورخانه در سطح کشور

وی ادامه داد: طبق آخرین آمار هم اینک ۹۰۰ زورخانه فعال در سطح کشور شناسایی شده که این تعداد برای علاقه‌مندان این ورزش آیینی و سنتی اندک است. بنا داریم تا با هماهنگی با سایر دستگاه‌های استانی و شهرداری‌ها، زورخانه‌هایی که قدمت زیادی دارند را مرمت کنیم. البته دستورالعمل رتبه‌بندی مجوز باشگاه‌های زورخانه‌ای به مرحله نهایی رسیده است. در چندین نشستی که با وزارت ورزش برگزار شده، این آیین‌نامه در حال تکمیل و در موعد مقرر به استان‌ها ابلاغ خواهد شد.

نایب رییس فدراسیون زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی خاطر نشان کرد: در رتبه‌بندی زورخانه‌ها نیز در قالب درجه یک تا سه تقسیم‌بندی خواهند شد. مبنای رتبه‌بندی زورخانه‌ها شامل مساحت، تعداد ظرفیت ورزشکار و تماشاچی خواهد بود و سعی داریم تا زورخانه‌های قدیمی‌تر نیز مجوز لازم فعالیت را اخذ کرده تا به این چرخه اضافه شوند.

سبزواری گفت: در تفاهم‌نامه‌ای با وزارت آموزش و پرورش در قالب شعار «هر مدرسه یک زورخانه»، این طرح رابه صورت پایلوت در ۶ استان تهران، خراسان رضوی، اصفهان، یزد، فارس و قم اجرایی کردیم و در مرحله بعد نیز ۶ استان دیگر نیز طی روزهای آینده به این طرح اضافه خواهند شد. در این طرح، تربیت مرشدان را در رده سنی نونهالان و نوجوانان در دستور کار خود خواهیم داشت. فراگیر شدن این طرح می‌تواند پشتوانه خوبی برای تربیت نسل آینده این ورزش آیینی و سنتی باشد و در آن می‌توان احترام به پیشکسوت و بزرگتر را در دستور کار قرار داد.

وی همچنین در خصوص تکمیل کمپ تیم ملی زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی در مجموعه شهید شیرودی نیز گفت: کمپ تیم ملی شهید ابراهیم هادی تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و طی ماه‌های آتی به بهره‌برداری خواهد رسید. با این مجموعه مشکل اساسی این ورزش در بعد اعزام، اسکان و تمرینات برطرف خواهد شد. البته با تعامل با وزارت ورزش نیز زمینی در مجموعه ورزشی آزادی به این فدراسیون اختصاص یافته است تا در این فضا ساختمان اداری فدراسیون، زورخانه و سالن کشتی نیز ایجاد شود.

گام بزرگ فدراسیون پهلوانی برای بیمه مرشدان/ اجرای طرح «هر مدرسه یک زورخانه» در ۶ استان

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha