مهدی طیبی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ابراز کرد: گرانفروشی، کم فروشی، قاچاق و بیتوجهی به دستورالعملهای صنفی، از جمله مواردی است که کارشناسان تعزیرات حکومتی در قالب تخلفات صنفی تشکیل پرونده میدهند.
وی ادامه داد: از مجموع ۲۳۹ واحد صنفی که به دلیل تخلف مورد پیگرد قانونی قرار گرفتند، در مورد ۱۵۳ واحد صنفی، با نصب پارچه، تخلف مربوطه اطلاعرسانی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سمنان تاکید کرد: حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان ضروری است و دستگاههای متولی خدمترسان در بخش تولید و صنعت باید به درستی به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.
وی بیان کرد: نظارت بر کالاهای اساسی، عرضه لاستیک و روغن خودرو، کارخانههای تولید مواد آرایشی، بهداشتی و سلولزی، نظارت بر مراکز آموزشی در زمینه دریافت شهریه قانونی و نظارت بر بنگاههای املاک استان، به منظور برقراری آرامش در بازار مسکن، از دیگر وظایف بازرسان ادارهکل تعزیرات حکومتی استان سمنان است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سمنان گفت: شهروندان استان می توانند شکایات و گزارشهای خود را از تخلفاتی مانند گرانفروشی، کم فروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور صورتحساب، و عرضه و فروش کالای قاچاق، را با تماس با سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی استان برای رسیدگی گزارش کنند.
طبق اعلام اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان سمنان، سه هزار و ۵۰۷ پروانه کسب صنفی طی یکسال گذشته در این استان صادر شد که بیشترین پروانه کسب از این تعداد، در بخش توزیعی با صدور یکهزار و ۹۰۰ پروانه بود. ۴۸۷ پروانه کسب صنفی نیز در بخش تولیدی و یکهزار و ۱۲۰ پروانه در بخش خدماتی طی یکسال گذشته در استان سمنان صادر شد.
۳۶ هزار واحد صنفی با اشتغالزایی برای ۹۰ هزار نفر در این استان وجود دارد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، تعزیرات حکومتی با ایجاد نظام پاسخ دهی، جرایم نقدی و توقیف اموال، به مطالبههای مردم در بحث گرانفروشی، قاچاق و التهاب بازار رسیدگی میکند.
نظر شما