جمال عامری نسب روز دوشنبه درگفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: بیشترین سهم ورود گردشگر خارجی به خوزستان از ابتدای امسال تاکنون مربوط به کشورهای عراق، عمان و امارات متحده عربی است که طی این دوره زمانی در هتل، مهمانپذیر و مجتمعهای گردشگری استان اقامت داشتند.
وی ادامه داد: مجموعه ثبت جهانی سازههای آبی تاریخی شوشتر، چغازنبیل و محوطه باستانی شوش بیشترین بازدیدها را به عنوان جاذبههای منحصر به فرد گردشگری خوزستان به خود اختصاص دادهاند.
چالش ارائه خدمات پزشکی به گردشگران خارجی بالاتر از تعرفه مصوب در خوزستان
عامری نسب با اشاره به این که خوزستان مقصد گردشگران سلامت از کشورهای حوزه خلیج فارس است بیانکرد: وجود واسطههای غیرقانونی برای جذب گردشگر، کمبود بستههای تبلیغاتی گردشگری برای معرفی به کارگزاران، کمبود نیروهای تخصصی آموزش دیده و فقدان دهکدههای گردشگری سلامت از عمده چالشهای حوزه توریسم سلامت است.
وی با بیان این که توریسم درمانی یکی از شاخه های مهم صنعت گردشگری است گفت: سالانه گردشگران بسیاری از کشورهای حوزه خلیج فارس به ایران سفر می کنند که علاوه بر ارزآوری در حوزه گردشگری سلامت سبب ظرفیتهای مطلوبی نیز می شوند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان ارائه خدمات پزشکی بالاتر از تعرفه مصوب را از دیگر مشکلات گردشگری سلامت برشمرد و افزود: همکاری نکردن برخی بیمارستانهای دارای واحد IPD (بخش بیماران بین المللی) برای انعقاد قرارداد با دفاتر خدمات مسافرتی دارای مجوز بند" ب " نیز چالشی است که باید برای رفع آن چاره اندیشی کرد.
وی به کمبود اعتبارات ملی و استانی برای تکمیل پروژه های گردشگری سلامت مانند چشمههای آب درمانی اشاره کرد و گفت: همچنین با همکاریهای بین بخشی به منظور معرفی ظرفیتهای موجود حوزه گردشگری سلامت استان باید برنامه ریزی کاربردی انجام داد.
تشکیل دبیرخانه گردشگری کشورهای حوزه خلیج فارس در خوزستان
عامری نسب با اشاره به پیگیری طرح مطالعاتی تشکیل دبیرخانه گردشگری کشورهای حوزه خلیج فارس در خوزستان با محوریت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: همجواری این استان با کشورهای حاشیه خلیج فارس و اشتراکات فرهنگی و زبانی، ظرفیت مناسبی در زمینه های گردشگری ایجاد کرده است.
وی افزود: توسعه گردشگری خوزستان و معرفی تنوع جاذبههای آن به ساکنان کشورهای حوزه خلیج فارس و همچنین تقویت دیپلماسی گردشگری ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس از جمله اهداف ایجاد این دبیرخانه است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی خوزستان با اشاره به ضرورت توسعه و تقویت زیرساخت های گردشگری استان گفت: وجود فرودگاههای بین المللی درخوزستان، خطوط ریلی، راه های زمینی و همچنین ظرفیت گردشگری آبی در بنادر خرمشهر،آبادان، شادگان، هندیجان و ماهشهر، ظرفیت گردشگری روستایی و عشایری، تنوع صنایع دستی و آثار تاریخی ارزشمند و باستانی از جمله شاخصه هایی است که میتواند زمینه همکاری در صنعت توریسم بین این کشورها با ایران را فراهم کند.
نظر شما