وی ادامه داد: اقوام ایرانی آفرینندگان دانش، خرد و علم هستند و حق و دانش در ایران بوده و است و در طول تاریخ ایرانیان همه اقوام دنیا را برای گفتوگو دعوت میکردند.
وی تصریح کرد: اولین سفر خارجی رئیس جمهور ایران به تاجیکستان بود و به زودی سفر دوم رئیس جمهور ایران به تاجیکستان را در پیش خواهیم داشت.
رایزن فرهنگی تاجیکستان اظهار داشت: روابط ۲ کشور به طور ایدهآلی در حال گسترش است و از دانشگاه اصفهان میخواهیم که تبادلات فرهنگی و علمی خود را با تاجیکستان گسترش دهد و برای تحقق این هدف باید کاری کنیم که سدهای بروکراسی شکسته شود.
به گزارش ایرنا، نخستین کنگره بینالمللی دیپلماسی ملل با حضور اساتید دانشگاهی، دیپلماتها و سفیران شماری از کشورها با شعار «ایران، تمدنی ماندگار» روز یکشنبه در دانشگاه اصفهان آغاز شد و به مدت ۲ روز برگزار می شود.
این کنگره با همکاری اتحادیه انجمنهای علمی دانشجویی علوم سیاسی ایران، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت امور خارجه، دانشگاه اصفهان و اتاق بازرگانی اصفهان برگزار میشود.
ایجاد فضایی نو برای آشنایی با فرهنگ و تمدن غنی و اصیل ایرانیاسلامی، ترویج فرهنگ صلح و همزیستی مسالمتآمیز میان ملتها، فراهمآوردن بستری مناسب برای دیپلماسی عمومی و علمی و بهرهگیری از اندوختههای علمی میان ملتها و همچنین ایجاد زمینههای مناسب برای گفتگوهای بین فرهنگی و ترویج ارزشهای انساندوستانهای که ملتها را به سمت صلح و دوستی و مقابله با خشونت سوق دهد از جمله اهداف این کنگره است.
نظر شما